Безкомпромисно качество на достъпна цена   Тел: +359 89 789 1238

http://www.zoofirma.ru/
http://www.zoofirma.ru/
sveteshta-tabela3
sveteshta-tabela
sveteshta-tabela2

Висящи светещи табели

Подробности...

Висящите светещи табели са подходящи за рекламни, информационни, насочващи и указателни цели. Те обединяват няколко безспорни предимства:

-         Отлична видимост. Често се използват в открити офис пространства за маркиране на сектори, пътеки, отдели и др. Със сигурност сте ги забелязали в големите магазини и не само в София, защото са популярно рекламно съоръжение. Търговците прибягват до тях, за да информират своите клиенти за намаления, местоположението на определени групи стоки, промоции и специални предложения.  Освен за ориентиране в инетириора, висящите светещи табели се използват и екстериорно пред магазини, молове, хотели, аптеки, медицински центрове, фризьорски и козметични салони, като отразяват най-често името, фирменото лого, специфични знаци и изображения. Висящите светещи табели могат да бъдат еднолицеви, ако ползването им двустранно не е оправдано, но по-разпространени са двулицевите.

-          Осветеността ги прави видими и през тъмната част от денонощието, а при употребата им в заведенията за бързо хранене, например, тя насочва вниманието на клиентите към специални менюта, цени, комбинации от храни и напитки.

-         Висящите светещи табели спестяват място, когато закрепването им върху стените, подът или витрината отнема полезна търговска площ или пространства, които могат да бъдат оползотворени по друг начин.

-         Изключително подходящи са за указателни цели със стандартни надписи, пиктограми, указателни стрелки и т.н. като например EXIT, SALE  или %, като лесно ориентират клиентите, без да затрудняват естествения им поток в търговските помещения.

-         Дават много добри възможности за реклама. Ресторантите прибягват до тях, когато обявяват стандартни менюта, лист от услуги, храни и напитки. Магазините, офисите, търговските фирми ги монтират, така че да бъдат видими от всяка точка на помещенията или в околното пространство на обекта.

Едно задължително правило при висящите светещи табели е използването на максимално олекотени материали в изработката и монтажа им с оглед на безопасността и надежността на окачването.

Ние от „Вайпърс БГ“ (Vipers.bg) ще ви предложим методи на окачване, които са съобразени с всички технически изисквания към този тип рекламни съоръжения. Ще ви препоръчаме и кои материали да изберете – в общия случай леки метали, алуминиеви профили, ПВЦ (PVC), плексиглас, винил, а качествените фолиа гарантират устойчивостта на нагряване, атмосферни влияния и дълготрайност. Осветлението на висящите светещи табели може да бъде луминесцентно, светодидно и др., като така се гарантират дълготрайност и икономичност. По ваше желание табелите могат да бъдат изработени със сменяеми лица, което е много удобно при честата промяна в информацията, изложена на показ. Търговските вериги често прибягват до този вид висящи светещи табели.

„Вайпърс БГ“ (Vipers.bg) притежаваме дългогодишен опит в проектирането, изработката и монтажа на висящи светещи табели. Познаваме спецификата в избора на материали, постигането на желания дизайнерски ефект, възможните варианти за монтаж и

всички детайли по правилната им експлоатация.

 

Можете да се свържете с нас на:

тел:+359 897891238,  e.mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. (гр.София, Божурище ул."Осми март"3)

Вайпърс БГ (vipers.bg).

 

За да изготвим оферта, ще ни бъде необходима информация за вашия избор на материали, за което ще ви консултираме в подробности, посланието, което ще бъде отпечатано върху табелата, (текст, изображения, лого), размерите и мястото за монтажа.

 

Ние работим, за да успеете вие!

Работно време

Можете да ни се обадите по всяко време на тел: +359 89 789 1238

Контакти с нас

  • гр. Божурище ул. 8-ми март 3
  • +359 89 789 1238
http://www.zoofirma.ru/
http://www.zoofirma.ru/
Scroll to top