Безкомпромисно качество на достъпна цена   Тел: +359 89 789 1238

http://www.zoofirma.ru/
http://www.zoofirma.ru/
38068022_1999427176755418_2249397707196071936_n
21034949_1558472624208851_31808835_o
21057904_1558472450875535_348687135_o

Светеща покривна реклама

Подробности...

В избора на най-подходяща локация за вашето рекламно съоръжение водещо място държи светещата покривна реклама. Покривът на сградата предполага най-голям брой потенциални зрители и предоставя достатъчно свободна площ за широкомащабни рекламни елементи. Светещата покривна реклама е предпочитана от фирми, институции, молове, търговски центрове, хотели, бензиностанции, болници и спортни съоръжения, защото обединява предимствата на светещата реклама (с добра видимост в тъмната част от денонощието) и покривната реклама (видима и в дневните часове поради благоприятното местоположение).

         Най-честият вариант на светеща покривна реклама в София съдържа съчетание от светещи обемни букви, лого или друго знаково изображение и се монтира върху специална метална конструкция, закрепена за покривното пространство. Вида, качеството и начина на монтаж на закрепящата конструкция са от изключителна важност за здравината и устойчивостта на рекламното съоръжение.

 

Ние от Вайпърс БГ (vipers.bg)притежаваме богат професионален опит в изработването на светещи покривни реклами и познаваме в детайли всички технически изисквания към тези рекламни съоръжения.

 

Ще представим на вниманието ви различните материали, които са допустими за изработката им (метал, плексиглас, акрилно стъкло и др.), както и възможностите за осветяване на триизмерните елементи (светодиоди (диодни модули), контражурна подсветка, LED, неоново осветление, фотоволтаично осветление и др.) като поясним всичките им предимства и особености, за да вземете най-адекватното решение за изработката на вашето светещо покривно рекламно съоръжение, съобразно конкретните условия и вашия бюджет. Буквите, логата и изображенията могат да излъчват светлина от всяка своя страна, могат да бъдат осветени с ефект „сияние“ или да имат само една светеща страна, което се определя от местонахожнието на рекламата спрямо местата с най-интензивен поток.       

Трябва да поясним, че при светещата покривна реклама обикновено предизвикателство е монтажът, тъй като се налага да се преодолее определена височина със значителни маси и обеми, а сградите нерядко се намират в централни зони, където спирането на трафика за използването на специализирани подемни съоръжения е трудно или невъзможно. Понякога се прибягва до алпинистки способ на монтаж.

Към своите клиенти поемаме ангажимент за стройна организация на целия процес и експедитивност, без това да снижава качеството на нашата работа. НЕ правим компроси с устойчивостта, здравината и дизайна на нашите светещи покривни реклами. Перфектното изпълнение, бързината и партньорският дух са ни извели на челни места пред конкуренцията.

 

         Как процедираме:

 

-         Съврежете се с нас на тел:+359 897891238,  e.mail: vipers@ abv.bg(гр.София, Божурище ул."Осми март"3  Вайпърс БГ (vipers.bg), за да изпратите своята заявка;

 

-          Ще уточним вашите изисквания, намерения и възможностите, които предоставя мястото, като извършим съвместен оглед;

 

-         Ще изготвим проект, който подлежи на одобрение от клиента относно формата, големината, цветовете, нюансите, шрифтът и изображенията, разположението, укрепването, конструкцията и евентуално други подробности. В случай, че разполагате с конкретен проект, модел на лого, спецификация на фирмени цветове и фирмен надпис, ще се съобразим изцяло с тях;

 

-         Изпълнението и монтажът на носещата метална конструкция, буквите, логото и останалите елементи ще се състоят в най-кратки срокове и съобразно всички технически изисквания към този тип рекламни съоръжения.

 

Доверете се на нашия опит:

 Вайпърс БГ (vipers.bg).

Работно време

Можете да ни се обадите по всяко време на тел: +359 89 789 1238

Контакти с нас

  • гр. Божурище ул. 8-ми март 3
  • +359 89 789 1238
http://www.zoofirma.ru/
http://www.zoofirma.ru/
Scroll to top