алуминиева реклама

Алуминиевите реклами като елементи от интериора на офиси, банки, магазини, обществени сгради, заведения за обществено хранене, хотели, училища и университети са изключително популярни. Няколко са безспорните им предимства, на които дължат широкото си приложение като част от вътрешната несветеща реклама:

–         Отлична визия. Алуминият предполага изработването на елементи, които синхронизират на т.нар. бизнес стил в интериора. Алуминиевите реклами могат да съдържат текст, изображения, пиктограми, цифри и др. с много добри визуални качества.

–         Здравината е огромно предимство на алуминиевата реклама в сравнение например с тази от пластмаса. Якостта, устойчивостта на влага и температурни амплитуди я извеждат пред материали като дърво, стъкло и др.  

–         Лек и сравнително евтин материал. Алуминият е много подходящ за изработването на табели, тъй като относително ниското му тегло не създава проблеми при изработката, монтажа и експлоатацията на рекламните съоръжения, свързани с рискове, присъщи на тежките елементи и конструкции.

–         Редица стандартни решения в алуминиевата реклама  са проектирани да бъдат лесни за сглобяване и евентуална подмяна на рекламното/информационното/указателното съобщение.

–         Алуминият е метал, който е лесен за почистване и поддръжка. Хигиенизирането на помещенията, в които са монтирани алуминиевите рекламни съоръжения не изисква специални грижи за външния вид на този метал.

–         Пластичността на алуминия дава възможност за лесно формоване по определено задание от страна на клиента за форма, размери и външен вид. Съществуват редица стандартни решения, както и иновативни гъвкави варианти за изработка на алуминиеви рекламни елементи.

В практиката алуминиевите табели могат да бъдат фронтални, едностранни, двустранни (когато и двете страни са видими), поставени напречно (странично закрепени за стена или друга плоскост) настолни (с профили, подходящи за бюро), висящи (монтирани от таван или друга хоризонтална равнина). Често се покриват с неотразяващо акрилно покритие, под което е възможно да се постави хартиена, метална или пластмасова вложка с определен текст/изображение. Когато рекламното послание/информация или надпис имат постоянен характер, е възможно отпечатването директно върху алуминиевата повърхност. Някои съоръжения са снабдени с пластмасови или алуминиеви капачки/тапи като накрайници за закрепяне или придължане.

Вайпърс БГ (vipers.bg) предлага на своите клиенти както цялостни решения за рекламно/информационно/указателно обезпечаване на офиси, магазини, обществени сгради, хотели и др. в гр.София и цялата страна, така и проектирането, изработката и монтажа на нестандартни рекламни идеи, допълващи елементи и съответните съпътстващи услуги.

Свържете се с нас на:

Вайпърс БГ (vipers.bg): тел:+359 897891238,  e.mail: vipers@ abv.bg(гр.София, Божурище ул.“Осми март“ 3).

 

След като изложите в детайли своите изисквания по отношение на алуминиевата реклама, нейното съдържание, размери, функции, форма и др., ние ще ви предложим стандартно решение или специално изготвен проект. Заедно ще обсъдим подробностите, както и възможностите за избор, от които зависи цената на алуминиевата реклама. Практиката ни е изработката и монтажът на алуминиевата реклама да се извършат максимално експедитивно, за да не възпрепятстваме нормалната работа и вашия бизнес. Използваме само машини от висок клас и материали с доказано кчаество. Целият екип на Вайпърс БГ е с дългогодишен опит и солидна подготовка. Изключително държим на качеството, защото то е решаващо за успеха на всеки бизнес в условията на конкурентна среда.

        Ние работим, за да успявате Вие!