фасадна реклама

В много отношения фасадната реклама е пряко свързана с архитектурата като изкуство, артистични принципи, решения и дизайн. Същественото е, че самите фасади на сградите са носители на рекламните послания. Най-отличителна черта на фасадната реклама е употребата на големи площи, с добра видимост от места с интензивен трафик. Във фасадната реклама често се употребяват не толкова скъпи материали, но внушителният размер и добре подбраната локация гарантират нейния ефект.
За разлика от други рекламни съоръжения, фасадната реклама се монтира на принципа на височинния монтаж, като обикновено се използват временни монтажни конструкции.
Отпечатването на изображения, текстове и лога върху винилна основа е един от обичайните методи за изработка на фасадна реклама. Винилът е издръжлив, здрав, дълготраен, финансово изгоден и подходящ за качествен печат материал. Монтажът и демонтажът му се извършват лесно, като може да бъде преместен на друг обект, без рекламата да губи от качествата си. Винилното рекламно пано може да бъде опънато директно върху фасадата или върху помощна рамка, решетка и др. То дава възможност за изработка на джобове, в които да се поместят допълнително тръби или шини, което позволява монтаж върху различни основи. С него могат да се прикрият дори дефекти, износване или изронване на мазилката от фасадите на сградите. Видовете винил са много, като приложими във фасадната реклама са ламиниран винил, промазан винил и др.
Друго фасадно рекламно съоръжение е калканът. Поставя се върху калканни стени, фасади, строителни обекти и халета. Калканите притежават собствена метална конструкция, широкомащабни са, същевременно много бюджетно и приложимо рекламно решение в София. Едно от предимствата му е дългият период на експлоатация.
Фасадната реклама може да бъде изпълнена и като видеостена, която да излъчва информация, рекламни послания, клипове, движещ се текст и информационни блокове за брандове, фирми и търговски марки.

Вайпърс БГ (vipers.bg)

разполага с цялата необходимата техника, професионален опит и технически капацитет, за да изработи вашата фасадна реклама по най-добрия начин.

За реклама върху фасади можем да предложим на вниманието ви и изработката на обемни букви (за брандове, имена на компании, магазини, хотели и т.н.), обемни или плоски светещи или несветещи табели, кутии, като те могат да бъдат допълнение на партерна или покривна реклама, цялостно брандиране на обекта или самостоятелен рекламен елемент.
Важен момент при монтажа е якостта на основата, дебелината, здравината на мазилката и всички характеристики на фасадата, за да бъде рекламното съоръжение дълготрайно и устойчиво на атмосферни влияния.
Напоследък придобива широка популярност употребата на перфофолио като един от съвременните начини за създаване на ефектна, стилна и впечатляваща реклама. Проектите могат да съдържат снимки с добра резолюция, графики и текстове. Перфорираното фолио е материал с микроотвори, който позволява запазване на видимостта отвътре навън, но не и в обратната посока.

Ние, от Вайпърс БГ (vipers.bg)

предлагаме професионални решения за вашата фасадна реклама. Ще изготвим за вас индивидуален проект, съобразен с всички ваши изисквания и намерения, ще проектираме, изработим и монтираме всеки елемент с необходимото внимание и подготовка.
По време на цялостния процес ще можете да разчитате на нас за консултации и коректно сътрудничество.

Потърсете ни на:
тел:+359 897891238, e.mail: vipers@abv.bg(гр.София, Божурище ул.“Осми март“3,
Вайпърс БГ (vipers.bg).

Изберете професионализма!