фасадна реклама

В последните години фасадната реклама се превърна в широко разпространен начин да бъде привлечено вниманието на потенциалните клиенти. В съвременната градска среда фасадите на сградите обхващат голяма част от полезрението на хората. Това обуславя многобройните възможности за фасадна реклама, които биха спомогнали за широката популяризация на Вашия бизнес.
Вайпърс.бг предлага изработка и монтаж на различни видове продукти, които да рекламират стоки, услуги или събития върху фасади. Ако желаете да предизвикате интерес от страна на евентуални клиенти, обърнете се към Вайпърс.бг за да получите бърза и компетентна консултация относно:
– вида на фасадната реклама, който е най-подходящ за конкретната фасада
– оптималния размер на продукта
– материала за изработката в зависимост от целите
– дизайна на изображението
Фасадната реклама би могла да представлява:
– опънат винил на рамка, поставена върху стена
– табели ( светещи или несветещи )
– различни видове транспаранти
– висящи флагове или знамена
– печат върху винил или върху различни видове плоскости
– обличане на сграда или част от нея с винилна мрежа, опъната на рамка
Разнообразието на фасадната реклама се обуславя от разнообразието на фасадите и екстериора на различните сгради, които ни заобикалят. Тя би могла да закрива части от сгради с повредена мазилка и освен рекламна да изпълнява и естетична функция. Друг вариант за поставяне е цялостно върху плътни стени с големи размери или по фасадата в страни и над стъклена витрина на търговски обект, като оформлението на самата витрина също е вид фасадна реклама. Това би могло да се изпълни чрез фолио, плексиглас, рамки с опънат винил и др. Ние от Вайпърс.бг ще Ви предложим решение, което да задоволи изискванията Ви и успешно да постигне желания резултат. При изработката и монтажа ние използваме най-съвременни технологии и затова смело твърдим, че качеството е наша запазена марка.
Фасадната реклама може да съдържа:
– мащабни изображения, които създават атрактивна визия и няма да останат незабелязани
– текст с интересен и нестандартен шрифт
– обикновено кратки послания, които грабват вниманието на възприемателя
– графични изображения, които погледнати от далеч създават цялостна концепция
Основни предимства на фасадната несветеща реклама:
– със сравнително малък бюджет може да постигне голямо въздействие
– мястото на поставянето е обвързано пряко с целевата група и може да бъде подбрано според нея
– осигурява успешно прикриване на компрометирани фасади
Потърсете Вайпърс.бг за консултация и коментар на Вашата идея, която да бъде превърната от нашите професионалисти в ефективен и въздействащ проект върху фасадата на сграда в градската среда или извън населено място. Ние ще Ви помогнем да популяризирате Вашия продукт, услуга, търговски обект, дейност или събитие чрез оригиналност на изображението и избор на ключова локация. Една добре изработена фасадна реклама е гаранция, че Вашият бизнес няма да остане незабелязан от минувачите. Екипът на Вайпърс.бг ще ви запознае с всички възможности за изработката и поставянето на фасадната реклама, от която се нуждаете, ще разработи Вашето виждане за проекта и ще извърши качествен и не на последно място безопасен монтаж. Всичко това Вие ще получите на цена, съобразена с Вашия бюджет и в рамките на договорения срок. Вайпърс.бг работи за успеха на Вашия бизнес!