указателни табели

Указателните табели и знаци са необходими, а често и задължителни за приложение в производствени помещения, цехове, заводи, заведения, търговски, складове и изложбени зали, хотели, учебни заведения и други обществени сгради. Те се изработват както за интериорно приложение (на закрито), така и за монтаж под навеси или на открито в зависимост от функциите, които изпълняват – забранителни, предупредителни, указателни и информационни. Тяхната визия е от изключително значение за бизнеса, а в някои случаи подлежи на законови регулации т.е. указателните табели се изискват с нормативни актове за здравословни и безопасни условия на труд, пожарна безопасност, правилници и др. По тази причина е важно проектирането, изработката и монтажът им да бъдат съобразени с всички норми и правила за съдържание, дълготрайност, качество и техническа пригодност.
Ние от Вайпърс БГ (vipers.bg) отделяме специално внимание на качеството на влаганите материали в изработката на указателните табели и знаци. Те могат да бъдат метални, PVC, с фолио/директен печат или други покрития. Предлагаме както луксозни решения, така и по-евтини, бюджетни опции за вашите указателни знаци и табели. Един от важните въпроси, свързани с тях, е местоположението им. То трябва да позволява отлична видимост, добра естествена или изкуствена осветеност през часовете от денонощието, в които изпълняват своите функции. От това зависи и начинът на закрепване на указателните знаци и табели, за което ще ви предложим съответните технически решения според ситуацията. Когато те са изложени на действието на неблагоприятни атмосферни условия (температурни амплитуди, дъжд, сняг), или работят при специфични условия, например в киселинна среда, висока влажност, абразивни агенти и др., тогава съобразяваме тези факти със свойствата на влаганите материали, за да постигнем максимална здравина и устойчивост на покритията.
Предимствата на указателните табели и знаци са, че в сравнение с други рекламни/информационни/указателни елементи и съоръжения те са по-евтини като изработка и монтаж, лесни за експлоатация, като същевременно изпълняват своите функции перфектно.
Как подхождат нашите клиенти?
Ние ви очакваме на: тел:+359 897891238, e.mail: vipers@ abv.bg(гр.София, Божурище ул.“Осми март“3). Важно е да изложите вашите изисквания подборно, за да обсъдим какви материали е необходимо да бъдат вложени, как да се осъществи печатът, къде и как да извършим монтажа и какви са изискванията за поддръжка и възможностите за преработка, когато това е наложително, например при промяна на съдържанието на текста върху табелата.
Нашият екип от опитни професионалисти ще се постарае да се съобрази с всичките ви изисквания като техническата ни база, оборудвана с висок клас машини е в състояние да предостави сериозни възможности. Ще изготвим оферта, като обсъдим с вас всички възможности за материали, печат, изработка и монтаж. Винаги се съобразяваме със сроковете, които стоят пред нашите клиенти, доколкото технологията на изработката позволява това. Самият монтаж ще бъде извършен така, че да не нарушава производствения цикъл, потока от клиенти или нормалната работа в помещенията или извън тях. Ние ще ви предоставим цялата необходима информация за надеждна употреба и експлоатация на указателните табели и знаци.
Стараем се да работим максимално бързо и качествено, което кара клиентите ни да се връщат при нас за последващи поръчки.

ВАЙПЪРС БГ работи за успеха на Вашия бизнес!
Очакваме Ви!