стълби

Вайпърс.бг е фирма, специализирана в проектирането, производството и монтажа на метални стълби. Това са изделия, все повече предпочитани в съвременния свят поради многото предимства, които предлагат:

–          гъвкавост на проектите – металните стълби могат да се изграждат почти навсякъде и във всякакви форми

–          възможност за различни варианти – спираловидни при липса на нужната площ или прави – по-удобни за ползване и изграждане

–          разнообразие на дизайна – от семпла модерна визия до красив изискан дизайн

–          безопасност и сигурност за преминаващите хора

–          дълготрайност и надеждност на материала

Наши клиенти са все повече собственици на нови модерни сгради не само в София, по Черноморието, но и в цялата страна. Металните стълби са изключително практични и удобни и имат два основни вида приложение:

–          вътрешно – в еднофамилни къщи, ваканционни вили или бунгала, в офиси на два етажа, в жилищни кооперации; те допълват чудесно всеки един модерен дизайн и създават удобна връзка между етажите

–          външно – за промишлени сгради, къщи за летен отдих, за веранди, тераси, покривни тераси, като аварийни стълбища в хотели, бизнес – сгради, болници или административни сгради

Ние от Вайпърс.бг можем да превърнем всяка една Ваша идея в издържан технически проект. Като следваща стъпка нашите специалисти изготвят оферта за клиента, която съдържа всички основни параметри на металната стълба – точни размери, материал за стъпалата, вида на парапетите, боядисване в цвят. Изработката на металните стълби изисква изключителна прецизност, използване на качествени материали и не на последно място изискан и модерен дизайн. Монтажът им е един от най-важните етапи, защото от него зависи здравината, безопасността и функционалността на металната стълба. Както винаги специалистите на Вайпърс.бг ще го извършат в срок и според всички технически норми.

Освен съвсем тривиалната задача на една метална стълба – да свързва два или повече етажа, тя може да има и чисто естетична функция. Нова тенденция в дизайна на всекидневната например, е да се отдели специално внимание на вътрешната стълба към другите помещения на дома. Тя може да допълни цялостната визия на един дом и да създаде неповторима атмосфера за обитателите.

Вайпърс.бг проектира и изработва всякакви видове вътрешни и външни стълби за дома, вилата, хотела, заведението, клуба или друго място, където една метална стълба с изискан дизайн може да създаде неповторим чар и оригиналност на всяко едно помещение. За Вашето промишлено помещение, складова база, производствен цех, автосервиз, работилница, хипермаркет или друг вид търговски обект ние от Вайпърс.бг ще предложим оптимални варианти за метални стълби, като отново могат да се поставят вътрешни или външни.

Стъпалата на една метална стълба биха могли да бъдат изработени от различни материали в зависимост от желанието на клиента и от възможностите на самата стълба. Изключително екстравагантни и красиви са металните стълби със стъпала от стъкло. Вайпърс.бг изготвя такива проекти, които са приложими за къщи, хотели, заведения или други луксозни имоти. Стълбите с дървени стъпала изглеждат елегантно и създават усещане за уют. Стъпалата от метал или ламарина са подходящи повече за външни стълби в на промишлени помещения и за вътрешни в сгради с модерен дизайн. Във Вайпърс.бг Вие можете да поръчате Вашата метална стълба във всякакви разновидности. Доверете ни се и ще се убедите, че качеството е наша запазена марка!

Ако имате въпроси или искате да осъществим вашата идея не се колебайте а ни потърсете на посочения телефон или имейл:

+359 89 789 1231

vipers@abv.bg