снап рамки

Снап-рамките са един от най-ефектните, елегантни и широко приложими елементи от вътрешната несветеща реклама в магазини, банки, заведения за обществено хранене, болници, бизнес сгради и обществени учреждения. Техните безспорни предимства са:
– отличната визия и модерен стил, съвместим както с типичната бизнес среда, така и с обстановката в търговските зали и заведенията;
– практичност – снап-рамките са леки, лесни за монтаж, а някои видове са подвижни. Снап-рамките позволяват бърза смяна на рекламното послание;
– ниска цена – изработката и монтажът им са сравнително нискобюджетни в сравнение с много от останалите рекламни елементи;
– лесни за поддръжка, дълготрайни и устойчиви на различни въздействия;
– съществуват много стандартни решения за снап-рамките, които позволяват незабавна доставка, без изчакване на проектиране и изработка, освен в случаите на необходимост от конкретни нестандартни размери/форми.
– видовете снап-рамки, пирамиди, табели, поставки и др. са обмислени да отговорят на разнообразни изисквания на клиента.
Едно от обичайните решения за снап-рамките е изработката от алуминиев профил, предназначен за монтаж на витрина, стена и др. Видимата страна може да бъде една или да позволява поставяне на плакат и от двете страни, когато позицията в помещението позволява това. Материалът, който се прилага за изработката на гърба на снап-рамката, е полистирол или друг удароустойчив материал, а лицето е с прозрачно, антирефлексно покритие, за да предпази от отблясъци, избеляване на цветовете и други увреждания на изображението. В зависимост от нуждите на клиентите може изработката на снап-рамката да позволява влагането на по-дебел картон. Прилагат се и специални комплекти за монтаж на стена. Някои от снап-рамките са снабдени с пружини и щипки за т.нар. стреч ефект, като закрепянето на рекламата се извършва посредством тях. Снап-рамките се използват и за изработката на снап-пирамиди, които могат да се поставят на пода и позволяват двустранна визия. Необходимо е да се съобрази специално мястото на снап-пирамидите спрямо човекопотока, за да не пречат и същевременно да изпълняват своята функция максимално ефективно. За снап-пирамидите обикновено се избират заоблени ъгли, за да се избегнат произшествия, както и за добър визуален ефект. Лицето отново е необходимо да бъде антирефлексно и устойчиво на вредни въздействия. Съществуват и т.нар. поставки със снап-рамки, които много често се използват за обявяване на менюта в ресторанти, снек-барове и др. Снап-рамките със стойки могат да бъдат също едностранни и двустранни според нуждите на клиентите.
Вайпърс БГ(vipers.bg) е лидер в изработката и монтажа на рекламни, информационни и указателни вътрешни и външни съоръжения. При нас можете да поръчате както стандартните решения за снап и стреч рамки, така и такива с нестандартна визия, размери и закрепване. Ние сме професионалисти с богат опит в изработката им и притежаваме добре оборудвана техническа база с висок клас машини и висококвалифициран екип от специалисти. Работим само с качествени материали, защото знаем, че всеки компромис с качеството се отразява върху дълготрайността, функционалността или визията на готовия продукт.
Очакваме ви на: тел:+359 897891238, e.mail: vipers@ abv.bg(гр.София, Божурище ул.“Осми март“3).
Важно е да изложите своите изисквания конкретно, за да ви предложим най-доброто техническо решение. Ще уточним материалите, вида, размерите и визията на снап-рамките, от които се нуждаете, за да ви предложим най-добрата цена.
Ние работим за успеха на Вашия бизнес!
Скрито осветление
Скритото осветление е чудесен допълващ елемент на вътрешната светеща реклама. То се прилага в интериора на много заведения, хотели, магазини, казина, кафенета, в приемните зали на банките и други обществени институции.

Скритото осветление има няколко изключителни предимства:

– луксозен изглед;
– създава усещане за мекота и уют;
– не дразни очите, поради равномерното разпределение на светлинния поток;
– възможност за икономичност при употребата на ЛЕД (LED) осветление;
– възможност за приложение на специални ефекти – цветови елементи, мигане и др.

Скритото осветление може да бъде монтирано на тавана или по стените, като за това се изготвя цялостен проект. То трябва да удовлетворява изискванията за осветеност и да бъде съобразено с останалите елементи от вътрешната светеща реклама, които съществуват или са замислени в търговския обект, хотел, заведение и др. Скритото осветление може да бъде свързано с осветяването на букви и надписи, които са проектирани за монтаж в интериора, както и светещите кутии, пана, табла, светещите табели, екрани и др.

Ние от Вайпърс БГ (vipers.bg) сме екип от професионалисти, които предоставят както конвенционални решения за проектиране, изработка и монтаж на скритото осветление на вашето заведение, магазин или хотел, така и гъвкави, нестандартни идеи, с които ще блеснете пред своите клиенти и конкуренция.

Вайпърс БГ (vipers.bg): тел:+359 897891238, e.mail: vipers@ abv.bg(гр.София, Божурище ул.“Осми март“3)

Работата ни се цени, защото:

– експедитивността е закон за нас. Ние знаем каква е цената на времето в бизнеса.
– работим професионално, като съчетаваме опит с новаторство;
– цените ни са изключително конкурентни;
– грижим се за всеки детайл, за да разчитате дългосрочно на нашата работа.

Как процедираме?

1. Свържете се с нас. Добре е да изложите всички ваши изисквания за обем работа, цветови и стилови решения, местонахождение и др., за да бъдем прецизни в офертата, която ще изготвим за вас.
2. Проектиране. Ще ви предложим проект, който е съобразен с техническите норми, като ще можем да обсъдим важни подробности: място и вид на контактите, скриване на кабелите, боядисване на панелите, съобразяване на цветове с останалите части от интериора, LED осветление или конвенционално осветление, степен на осветеност и други детайли.
3. Изработка и доставка на място. Ако обектът ви е нов, ние се стремим да работим в синхрон с останалите изпълнители, за да спазим технологичните норми и свършим работата в най-кратки срокове. В случай, че обектът ви вече съществува и е в експлоатация, то тогава ще се съобразим с удобното за вас време, когато няма да бъде засегната нормалната му работа. Често напомняме на клиентите си, че изключването на електрозахранването, което е свързано с всеки електромонтаж, трябва да се съобрази с някои сериозни правила за безопасност.
4. Монтажът на скритото осветление се извършва в максимално кратки срокове. Ние ще ви дадем инструкции за експлоатацията на всичко, което сме монтирали, за да има дълъг живот и да ви служи най-добре.

Можете да се свържете с нас на:

Вайпърс БГ (vipers.bg): тел:+359 897891238, e.mail: vipers@ abv.bg(гр.София, Божурище ул.“Осми март“3)

Доверете се на професионализма!