скрито осветление

Скритото осветление е чудесен допълващ елемент на вътрешната светеща реклама. То се прилага в интериора на много заведения, хотели, магазини, казина, кафенета, в приемните зали на банките и други обществени институции.

Скритото осветление има няколко изключителни предимства:

– луксозен изглед;
– създава усещане за мекота и уют;
– не дразни очите, поради равномерното разпределение на светлинния поток;
– възможност за икономичност при употребата на ЛЕД (LED) осветление;
– възможност за приложение на специални ефекти – цветови елементи, мигане и др.

Скритото осветление може да бъде монтирано на тавана или по стените, като за това се изготвя цялостен проект. То трябва да удовлетворява изискванията за осветеност и да бъде съобразено с останалите елементи от вътрешната светеща реклама, които съществуват или са замислени в търговския обект, хотел, заведение и др. Скритото осветление може да бъде свързано с осветяването на букви и надписи, които са проектирани за монтаж в интериора, както и светещите кутии, пана, табла, светещите табели, екрани и др.

Ние от Вайпърс БГ (vipers.bg) сме екип от професионалисти, които предоставят както конвенционални решения за проектиране, изработка и монтаж на скритото осветление на вашето заведение, магазин или хотел, така и гъвкави, нестандартни идеи, с които ще блеснете пред своите клиенти и конкуренция.

Вайпърс БГ (vipers.bg): тел:+359 897891238, e.mail: vipers@ abv.bg(гр.София, Божурище ул.“Осми март“3)

Работата ни се цени, защото:

– експедитивността е закон за нас. Ние знаем каква е цената на времето в бизнеса.
– работим професионално, като съчетаваме опит с новаторство;
– цените ни са изключително конкурентни;
– грижим се за всеки детайл, за да разчитате дългосрочно на нашата работа.

Как процедираме?

1. Свържете се с нас. Добре е да изложите всички ваши изисквания за обем работа, цветови и стилови решения, местонахождение и др., за да бъдем прецизни в офертата, която ще изготвим за вас.
2. Проектиране. Ще ви предложим проект, който е съобразен с техническите норми, като ще можем да обсъдим важни подробности: място и вид на контактите, скриване на кабелите, боядисване на панелите, съобразяване на цветове с останалите части от интериора, LED осветление или конвенционално осветление, степен на осветеност и други детайли.
3. Изработка и доставка на място. Ако обектът ви е нов, ние се стремим да работим в синхрон с останалите изпълнители, за да спазим технологичните норми и свършим работата в най-кратки срокове. В случай, че обектът ви вече съществува и е в експлоатация, то тогава ще се съобразим с удобното за вас време, когато няма да бъде засегната нормалната му работа. Често напомняме на клиентите си, че изключването на електрозахранването, което е свързано с всеки електромонтаж, трябва да се съобрази с някои сериозни правила за безопасност.
4. Монтажът на скритото осветление се извършва в максимално кратки срокове. Ние ще ви дадем инструкции за експлоатацията на всичко, което сме монтирали, за да има дълъг живот и да ви служи най-добре.

Можете да се свържете с нас на:

Вайпърс БГ (vipers.bg): тел:+359 897891238, e.mail: vipers@ abv.bg(гр.София, Божурище ул.“Осми март“3)

Доверете се на професионализма!