светещо информационно табло

Светещите информационни табла са изключително подходящи за поднасяне на статична или динамична информация в цифров, текстови или фигурален формат. Те намират широко приложение в заведения за обществено хранене, банкови клонове, кафенета, пицарии, ресторанти, казина, агенции за недвижими имоти, туристически агенции, автомивки хотели, летища, автогари, ЖП гари и навсякъде, където е удачно табличното представяне на информацията. Ще ги видите не само в София, но и във всички български градове. Светещите табла, (светещи пана, светещи табели) могат да имат и чисто рекламни или указателни функции. Често те се основават на светодиодна матрица, могат да представят движещ се текст, да имат мигащ ефект или стационарна осветеност, но сменяща се информация през определен период от време.
Материалите, които се използват за изработка на светещите табла, са стъкло, подсилено стъкло, плексиглас, алуминиеви сплави и други леки метали за рамката, а осветлението може да бъде неон, ЛЕД (LED), с дълъг живот на светодиодите. Таблото може да се включи в мрежата за ел.захранване. Ангажирането на вниманието на потенциалните клиенти се дължи на различните динамични режими и многообразието от цветови ефекти. Проведени са експерименти, които изследват зависимостта на вниманието на минувачите от динамиката на светещото табло. Те регистрират над 90% ангажираност на преминаващите край витрината спрямо 30%, когато липсват динамични светещи ефекти.
Светещите рекламни табла могат да се позиционират на витрината, в помещението, на стена, на статив или да са монтирани по други начини.
Екипът на „Вайпърс БГ“ (Vipers.bg) притежава сериозен опит в изработването на светещи информационни табла. Предлагаме както стандартни решения, които често са напълно подходящи, така и гъвкави варианти в различни размери, богата палитра от цветове, изпълнени с различни материали и начини на осветление.
Какво е важно да имате предвид, когато правите вашата поръчка на светещо информационно табло:
-Не само мястото, но и размерът има значение! Това правило е важно за добрата видимост на информацията. Ако текстът е изписан с твърде дребен шрифт, това значително може да стесни периметъра на видимост на рекламното табло.
– Осветеността. Трябва да се осигури добър баланс на осветена/неосветена площ, за да изпъкне информацията, която представяте. Твърде наситени с дребни детайли пана/табла имат обратен ефект спрямо потенциалните клиенти.
– Мигане, динамичен текст и др. се оказват много ефективни, тъй като чисто физиологически въздействат на погледа.
– Доверете се на професионализма по отношение на материалите. Те са от изключителна важност за дълготрайността на вашето информационно съоръжение.
– Обезопасеност. Това отново е въпрос, който трябва да бъде консултиран професионално, за да сте сигурни в безпроблемната експлоатация.

Вайпърс БГ (vipers.bg)предлага изпитани решения за вашите светещи информационни табла. Можете да се свържете с нас на:

тел:+359 897891238, e.mail: vipers@ abv.bg(гр.София,Божурище ул.“Осми март“3)

Как работим:

1. Приемаме и обработваме поръчки, като съветваме клиентите да бъдат максимално подробни в излагането на своите изисквания.
2. Ние ще изготвим оферта, която (в случай, че се посочи определена бюджетна рамка), ще бъде съобразена с условието.
3. След вашето одобрение ще пристъпим към изработката на светещото информационно табло.
4. Монтажът ще се осъществи непосредствено след изработката като се стремим да не възпрепятстваме нормалната ви работа.

Доверете се на Вайпърс БГ (vipers.bg)!
Ние работим за Вашия успех!