вътрешна светеща реклама

Традиционен начин за рекламиране на стоки и услуги в търговските обекти, молове, обществени сгради, заведения, хотели и др. е вътрешната светеща реклама. Тя е доказала своята ефективност в няколко посоки, поради което държи едно от челните места по популярност.

–         Вътрешната светеща реклама предлага отлични визуални характеристики на изображенията, текстовете и потенциал за  качествено представяне на информацията с висока резолюция на печата.

–         Вътрешната светеща реклама е разположена в помещенията, т.е. не е изложена на прякото влияние на атмосферните условия и други рискове пред рекламите извън сградите. В този смисъл тя е по-дълготрайна;

–         Вътрешната светеща реклама работи в полза на вашия бизнес 24 часа и покрива тъмната част от денонощието;

–         Модерните технологии правят вътрешната светеща реклама сравнително икономична. Монтажът е улеснен благодарение на съществуващи близки източници за електрифициране;

–         Дава възможност да бъдат организирани големи вътрешни пространства, да бъдат насочвани потоците от хора, да се обявява информация, която подпомага съществено функционирането на едно заведение, магазин или обществена сграда.

–         Видовете вътрешна светеща реклама дават възможност за бърза промяна на рекламното съдържание и преработката му в перспектива.

Вайпърс БГ (vipers.bg)

тел:+359 897891238,  e.mail: vipers@ abv.bg(гр.София, Божурище ул. „Осми март“ 3)

предлага на вниманието ви няколко широко използвани варианта за вътрешна светеща реклама:

 

–         Светеща реклама за витрина на магазин. Този тип реклама ще направи витрината ви забележима в обичайния градски пейзаж. С нея можете да изведете в акцент най-важните промоции, специални артикули и друга привлекателна за клиентите информация. Не е тайна, че витрината е онзи „магнит“, на който разчитат търговските обекти за увеличаване на оборота си. Светещата витринна реклама, изпълнена с неоново, LED (ЛЕД) осветление или по друг начин ще работи за вас дори, когато вашият магазин е затворен.

–         Светеща кутия. Тя създава добри възможности да се изложи информация (текст, изображения, цифри) и привлича вниманието незабавно.

–         Светещото информационно табло е много популярно например в банковия сектор, обществените сгради, гари, автогари и летища. Надписите могат да бъдат статични, подвижни, а промяната в информацията може да се извършва динамично.

–         Светеща реклама за заведения. Всеки ресторант, кафене, бар, които държат на своя интериор, прибягват до удобствата на вътрешната светеща реклама. Тя не само апелира към клиентите вкусово, но и съобщава важна информация като цени, промоции, възможности за комбинации и др.

–         Светещата реклама за търговски обекти се използва в магазини с по-голяма площ, за организиране на пространството, маркиране на сектори, обявяване на промоции и като интериорен елемент. Тя неизменно води до конкретни продажби, защото представя стоките, брандовете или друга информация по един особено въздействащ начин.

–         Обемни букви и надписи, информационни табла, рекламни пана, табели, дигитални екрани и пиктограми са още идеи за вътрешна светеща реклама.

 

Вайпърс БГ (vipers.bg)

тел:+359 897891238,  e.mail: vipers@ abv.bg(гр.София, Божурище ул.“Осми март“3) 

предлага професионални решения за изработка на вашата вътрешна светеща реклама. 

Ние ще изготвим оферта по ваше задание – вид на рекламата, размери, форма, съдържание, изисквания към материалите (метал, плексиглас, винил и др.). След одобрение от ваша страна, ще пристъпим към изработката и монтажа на вътрешната светеща реклама.

                         Доверете се на професионализма!