светеща реклама за хотели

Известна максима е, че рекламата в хотелския бизнес е жизненоважна. По тази причина хотелите отделят все по-сериозни суми за рекламен бюджет, а конкуренцията в тази област е огромна.
Наред с електронната, медийна и печатна реклама от изключително значение са рекламните елементи върху фасадата, в околното пространство и подходите към вашия хотел, които оформят цялостния облик на сградата. Те привличат, насочват и указват информация за вашите клиенти. Заедно с тях оформлението на общите части (фоайе, ресторанти, барове, релакс зони и др.) са от не по-малка важност като интериорни рекламни елементи. От тях пряко зависи успеха на вашето хотелско начинание, вашите приходи, броя на вашите гости и съпътстващите услуги, които те ще ползват. Външните светещите рекламни съоръжения ви осигуряват 24 часова реклама, 7 дни в седмицата и непрекъснат визуален контакт с вашите клиенти.

Ние, от Вайпърс БГ (vipers.bg) сме в състояние да ви предложим голямо разнообразие от светещи рекламни решения както като отделни елементи, съобразени с вече изградени рекламни съоръжения, така и като комплексни решения за цялостно изграждане на външния и вътрешния рекламен облик на вашия хотел. Не само в София, но и във всеки от зимните и летни курорти на страната ни ще можете да си осигурите конкурентно лице и запомнящо се визуално присъствие.

Вайпърс БГ (vipers.bg) притежава пълния професионален и технически капацитет за проектирането, изработката и монтажа на широка гама от рекламни съоръжения за хотелския бизнес, сред които:

– Обемни светещи букви и светещи надписи (отворени, затворени, с контражурно осветление и др.), изпълнени от различни материали, с различни начини на осветяване, дизайн и разположение. Те са широко разпространен рекламен елемент в оформянето на хотелските фасади предвид 3D ефекта им и добрата видимост през цялото денонощие. Могат да бъдат монтирани в различни конфигурации – вертикално, хоризонтално и на различни места – над козирки, по фасади, на покриви и др.;
– Светещи кутии – модерно и елегантно решение с диодно осветление и различно визуално оформление. Те могат да съдържат изображения в комбинация с надписи;

– Светещи рекламни табели, които са подходящи за по-дълги текстове, менюта, таблици, промоционални пакети, обявяване на съпътстващи услуги (сауна, масаж, фитнес, басейн и др.) Те биха могли да бъдат както част от интериора, така и от външното оформление на фасада, прилежащи пространства и др.

– Светещи билбордове. Те са приложими както в непосредствена близост до самия хотел, така и край транспортни артерии, които имат връзка с местоположението му. Много от българските курорти са наситени с тези рекламни съоръжения. Вашият билборд може да бъде осветен чрез конвенционално или фотоволтаично осветление според ситуацията и бюджета.

– Светещи тотеми – това са друг тип рекламни съоръжения, които са застъпени във външната реклама. Тяхната най-използваема част е близо до върха на съоражението, като се позиционират най-често край пътища и магистрали, тъй като предоставят визуализация с далечна видимост.

Освен стандартните външни светещи елементи, ние можем да изработим за Вас и интериорни светещи реклами, които са свързани с вашия ресторант, плувен басейн, бар, СПА център и други. Изработваме и различни метални конструкции, които могат да допълнят екстериорните решения на вашия хотел като например метални навеси за автомобили, козирки и др.

Свържете се с Вайпърс БГ (vipers.bg):

тел:+359 897891238, e.mail: vipers@ abv.bg (гр.София,Божурище ул.“Осми март“3).