светеща реклама за търговски обекти

Всеки търговски обект се нуждае от реклама. Не само външният вид, но и интериорът на магазините, моловете и търговските зали помагат за привличането на клиенти, за задържането им и създаването на трайна нагласа на доверие. Вътрешното разпределение на магазинните площи е от особено значение. То трябва едновременно да позволява прегледно разполагане на всички стоки в необходимите количества, да осигурява достатъчно място за клиентите, така че да се чувстват комфортно в магазина и да предвиди позиционирането на информационни, указателни и рекламни интериорни елементи. Особено магазини с голяма площ и сложно вътрешно разпределение трябва много ясно да посочат мястото на съответните групи от стоки, за да се регулират правилно потоците от клиенти. Със сигурност всеки от реномираните търговски вериги в София се съобразява с тези норми, като все по-често и малките специализирани търговски обекти се възползват от предимствата, които дава вътрешната светеща реклама. Тя има няколко основни функции:
– Рекламира – запознава клиентите с новостите, предимствата на марките, артикулите и групите от стоки;
– Информира – предоставя информация от различен характер – цени, промоции и др.;
– Указва – посочва местонахождението, посоката или ситуацията.

Във всеки случай мястото на вътрешния светещ рекламен елемент трябва да бъде съобразено с неговата видимост, а дизайнът му да бъде изготвен в съответствие с неговата функция.

Изберете Вайпърс БГ (vipers.bg)!
Ние можем да поемем цялостния проект за рекламно-информационни елементи във вашия магазин, или да предложим отделни допълващи елементи, когато има необходимост от това. Всичко, което изграждаме, е съобразено с техническите норми, изискванията за безопасност и критериите за ефективност към вътрешната светеща реклама.

Разчитайте на нас както за стандартни решения, така и за гъвкави, креативни предложения, които ще отговорят на вашите изисквания за качество.
Ще изброим някои от рекламните елементи, подходящи за вътрешната светеща реклама на вашия търговски обект:

– Светещи букви/ светещи надписи/анимирани изображения. Обикновено се позиционират на стена, над вход, край обособени сектори. Могат да бъдат отворени или затворени, с контражурно осветление и др. Неоново или LED осветлението е приложимо при тези елементи, като трябва да се преценят възможностите и необходимостта от частична или пълна осветеност, през определени часове или през цялото денонощие.

– Светещи табла (светещи табели, светещи пана). Те предоставят достатъчно площ за поместване на информация в табличен вид, изображения, промоционални пакети, ценови сравнения, намаления и др. При тях, както и при всеки светещ рекламен елемент може да се оптимизират разходите за осветление.

– Светещите кутии са изключително ефектни. Те са приложими при реклама на брандове, за промоция на стоки и услуги. Често изобразяват пиктограми, които насочват или информират. Собствениците на търговски обекти разчитат на тях и като стилни интериорни елементи.

– Светещи екрани със статични или динамични изображения, скрол екрани и др. са други популярни елементи в магазините, моловете и търговските зали.

Вайпърс БГ (vipers.bg) предлага проектни решения в широк диапазон от цени на рекламните съоръжения, които зависят от материалите, начина и вида на осветяване, големината, местоположението и др. Те се определят и от сложността на изпълнението и монтажа, приложимите материали (метал, фолиа, плексиглас, еталбонд, PVC (ПВС) и др.).
Вайпърс БГ (vipers.bg): тел:+359 897891238, e.mail: vipers@ abv.bg (гр.София, Божурище ул.“Осми март“3).