светеща реклама за магазини

Независимо дали управлява международна верига магазини, или квартално магазинче в София, Пловдив, Русе, Бургас, Варна или в някое по-малко населено място, всеки търговец е наясно с важността на рекламата в този бизнес. Наред с печатното и електронното рекламиране на търговските обекти в медиите от ключово значение е „лицето“ на вашия магазин, оформлението на околното пространство и интериорните рекламни решения. Освен естетически функции рекламите следва да изведат на преден план онази добре подбрана, премерена и оформена по най-атрактивния начин информация, която ще привлече възможно най-голям брой клиенти. За тази цел трябва да се познават в тънкости не само нуждите, предпочитанията и вкусовете на клиентелата, но и всички възможни технически решения, които са приложими във външната и вътрешната реклама на магазини, молове и търговски вериги.

Вайпърс БГ (vipers.bg) представя блестящи решения на вашите изисквания по отношение на светещата реклама в магазина ви. Нашият професионален опит и технически възможности ни дават възможност да се справим с всяко предизвикателство при изработката на светещи реклами в търговския бизнес. Вайпърс БГ (vipers.bg) сме сред най-добрите фирми, занимаващи се с цялостни рекламни решения, защото знаем кое е най-важното за рекламата на търговските обекти и как да активизираме потока клиенти към тях. Предлагаме както стандартни решения, така и напълно оригинални опции за светещи букви, надписи, табели, билбордове, кутии, тотеми и др.
В следващите абзаци ще ви запознаем с малка част от рекламните съоръжения, които ще проектираме, изработим и монтираме във вашия търговски обект. Често клиентите ни търсят и за комплексни решения при отваряне на нови търговски обекти.

– Светещи табели (информационни, указателни, презентационни и др.) Табелите имат отлични визуални качества, здрави са и дълготрайни, независимо от атмосферните условия, на които са изложени. Те се ползват за рекламата на брандове, с което марките стават разпознаваеми и клиентите получават онази специфична информация за тях, която ги насърчава да купуват. Те могат дабъдат както външни, така и вътрешни, като светещите са най-разпространени предвид видимостта им през цялото денонощие.
– Светещи букви и светещи надписи (обемни,отворени, затворени, контражурно осветени и др.) Те са популярен начин за изписване на имена на търговски вериги, магазини и молове. Наред с брандирането на витрината, светещия надпис, който може да бъде монтиран върху покрива, по фасадата или над входа е централно рекламно съоръжение.
– Светещи кутии – изключително ефектни както в интериора, така и като част от околното пространство на вашия магазин.
– Светещи рекламни тотеми, рекламни билбордове, рекламни мегабордове. Това е един от най-честите начини за обявяване на актуални промоции, пакети от стоки и услуги, откриване на търговски обект, налагане на определена марка и др. Те са разпространени край пътища и магистрали, както и в централните градски зони. Информацията върху тях достига до огромен брой клиенти с различен профил (пол, възраст, финансово състояние и др.) Осветлението им може да бъде както конвенционално, така и фотоволтаично за случаите, когато прекарването на електричество до тях е твърде скъпо или невъзможно.

Вайпърс БГ (vipers.bg) предлага широк диапазон от цени на рекламните съоръжения от евтини реклами за по-малки магазини до луксозни комплексни решения. Те се определят от сложността на изпълнението и монтажа, мащаба, приложимите материали (метал, фолиа, плексиглас, еталбонд, PVC (ПВС) и др.)Изработваме и различни метални конструкции, които могат да допълнят екстериора на вашия магазин като например метални навеси за автомобили, козирки и др.
Нашата мисия е да превърнем вашия търговски обект в атракция за вашите клиенти!
Вайпърс БГ (vipers.bg): тел:+359 897891238, e.mail: vipers@ abv.bg (гр.София, Божурище ул.“Осми
март“3).