светеща реклама за казина

Характерът на развлекателната индустрия я свързва тясно с рекламата. Всички нощни заведения, игрални зали и казина традиционно отделят сериозен бюджет за светещи реклами, неоново осветление, светещи букви, кутии, билбордове, анимирани картини, тотеми и др., тъй като този бизнес се развива основно в тъмната част от денонощието.
Светещите надписи, отворените и затворените обемни букви, неоновите надписи, неоновите кантове и тръби с мигащ ефект, ЛЕД (LED) осветените фигурални композиции и анимираните картини в рекламите на казината често са по-сложни, което налага определени изисквания към тяхната изработка и монтаж.
Ние от Вайпърс БГ (vipers.bg)познаваме спецификата на проектирането и изработката на целия спектър от рекламни съоръжения, които са подходящи за вашето казино или игрална зала. Можем да ви препоръчаме различни варианти в зависимост от конкретното задание, условия, бюджетна рамка испецифични нужди. Мнозина клиенти от София и другите по-големи градове на България се довериха на нас за изработването на атрактивна и функционална визия, която демонстрира лукс и перфектен стил. Притежаваме опит и професионални умения, за да отговорим на всяко предизвикателство. Можем да изработим цялостни рекламни решения, както и допълнения към вече съществуващите елементи. Подхождаме към всеки случай индивидуално и знаем какво привлича вашите клиенти.
Не се колебайте да се свържете с нас:
Вайпърс БГ (vipers.bg): тел:+359 897891238, e.mail: vipers@ abv.bg(гр.София, Божурище ул.“Осми март“3).

Ние проектираме, изработваме и монтираме светещи букви (отворени и затворени, с контражурно осветление и др.), които намират широко приложение в практиката. Могат да бъдат монтирани по фасадите на сградите, покривите или над козирките. Светещите надписи могат да бъдат изработени с мигащ ефект, което освен, че ще направи вашия обект забележителен, неизбежно ще привлече окото на потенциалните ви клиенти. Светещите кутии могат да бъдат монтирани отвън или като част от интериора. Те са много ефектен рекламен елемент. Светещите табели са изпълнени от материали с изключителна здравина и устойчивост. Освен че предоставят информация, те са много атрактивни, забелязват се от големи разстояния, като могат да бъдат монтирани и във вътрешни помещения.
Светещата реклама за казина включва често анимирани изображения, мигащи кантове, композиции в различни цветове и др.
Казината поръчват и по-едромащабни рекламни съоръжения като светещи тотеми, рекламни бордове, както и мегабордове, с което добавят допълнителен рекламен ефект към фасадните си реклами. Тези съоръжения предоставят сравнително голямо пространство за публикуване на специализирана информация и дават възможност за отлични визуални решения. Те се позиционират край пътни артерии и магистрали, а информацията върху тях достига до вниманието на огромен брой потенциални клиенти. Осветлението им може да бъде както обичайното (чрез елекрозахранване), така и с фотоволтаични модули.

Вайпърс БГ (vipers.bg) сме изключително гъвкави по отношение на цените на рекламните съоръжения, които изработваме, тъй като те са чувствителни спрямо приложимите материали (метал, фолио, плексиглас, еталбонд, ПВС(PVC) и др.), размерите им, вида осветление и др. Опитът ни сочи, че всяко успешно сътрудничество се крепи на отличен диалог с клиента и максимално прецизиране на неговите изисквания.
За нуждите на вашия бизнес можем да предложим и различни метални конструкции (навеси, козирки и др.), които могат да бъдат както помощни за рекламните ви съоръжения, така и с други функции.

Ние работим за вашия успех!
Вайпърс БГ (vipers.bg)