светеща реклама за заведения

Интериорът на заведенията обикновено се изгражда на базата на специален интериорен проект. Вложенията са значителни предвид важността му като фактор за посещаемост, оборот, популярност. Освен функционалност, иновативност и уют от интериора се очаква да предоставя на клиентите достатъчно информация за менюто, храните, напитките, програмата и други особености на заведенията. Със сигурност сте забелязали в много от ресторантите, баровете, закусвалните, пицариите и казината в София рекламни и информационни елементи, които се вписват по един естествен начин в обстановката и същевременно осведомяват клиентите по важни въпроси. Какви са цените на храните и напитките, предоставят ли се промоционални продукти, какви са препоръките на заведението за определени ястия – всичко това може да бъде изведено като акцент в обстановката, на място, което има достатъчно видимост от всяка точка на търговската зала. Голяма част от заведенията, подходящи за деца, залагат на снимки, анимация, надписи, присъщи за детската публика, съобразени с тенденциите и интересите на аудиторията.

Вайпърс БГ (vipers.bg) предоставя широка гама от работещи решения за вътрешната светеща реклама на вашето заведение. Ние можем да изработим за вас цялостната визия на рекламните елементи или да допълним вече съществуващите с предпочитаната от вас реклама. Разчитайте на нас за гъвкави, креативни предложения, които ще отговорят на вашите изисквания за качество, материали, вид, местоположение и осезаем рекламен ефект.

Кои са рекламните елементи, подходящи за вътрешната светеща реклама на вашето заведение:

– Светещи табла (светещи табели, светещи пана), които имат информационни, указателни и рекламни функции). Табелите се отличават със здравина и отлични визуални качества. С тях можете да изложите на показ менюта, ценоразписи, промоции, брандове. Осветлението им може да бъде решено по няколко икономични начина (неоново, LED и др.), като същевременно се вложат качествени и дълготрайни материали.

– Светещи надписи и светещи букви, които могат да бъдат обемни, затворени, отворени, с контражурно осветление.С тях най-често се изписва името на заведението, логото му, цифрови изображения и др. Предлагаме както стандартни, така и дизайнерски решения в това отношение.

– Светещите кутии са изключително ефектни. Те са приложими при реклама на брандове, за промоция на ястия и напитки. Често изобразяват пиктограми, които насочват или информират. Собствениците на заведения разчитат на тях и като стилни интериорни елементи.

– Светещи екрани със статични или динамични изображения, скрол екрани и др. са други популярни елементи в заведенията.

Вайпърс БГ (vipers.bg) предлага проектни решения в широк диапазон от цени на рекламните съоръжения, които зависят от материалите, начина и вида на осветяване, големината, местоположението и др. Те се определят и от сложността на изпълнението и монтажа, приложимите материали (метал, фолиа, плексиглас, еталбонд, PVC (ПВС) и др.).
Как работим?
Свържете се с нас и изложете вашите изисквания. Ние ще изготвим проект, който подлежи на коментар и одобрение от клиента. Извършваме монтажа в удобно за вас време, като се стремим да не нарушаваме нормалната работа на заведението. Ще ви консултираме относно безпроблемната експлоатация на всички рекламни съоръжения, които ще изработим за вас.
Нашата мисия е да превърнем заведението ви в атракция за вашите клиенти!
Вайпърс БГ (vipers.bg): тел:+359 897891238, e.mail: vipers@ abv.bg (гр.София, Божурище ул.“Осми март“3).