светеща реклама за витрини

От това как изглежда витрината на вашия търговски обект пряко зависи неговият успех (оборот, брой продажби, поток от клиенти). Лицето на магазина ви е в състояние да умножи многократно приходите ви, да помогне да изпъкнете на фона на околните търговски обекти и да придаде елегантен вид на неговия интериор. Неслучайно дизайнът на витрините се е превърнал в истинско изкуство със свои правила, мода и тенденции. Важно е на кого ще се доверите, за да разчитате на най-доброто в оформлението на витрината на вашия търговски обект.
Ние, от Вайпърс БГ (vipers.bg)предлагаме изпитани и работещи професионални решения за светещата реклама на вашата витрина. Освен чисто естетическата страна на въпроса, ще ви представим характеристиките на всички технически решения, които едновременно ще отговорят на вашите изисквания и на приетите норми към светещите рекламни съоръжения.
Важно свойство на една реклама е нейната видимост. Когато тя се намира на витрината, е необходимо да бъде забелязвана и то не само през светлата част от денонощието, защото генерира настоящи и бъдещи клиенти. Светещата реклама на витрината ви може да бъде едностранна, двустранна или тристранна според ситуацията и конкретните ви нужди. Лицето на светещата реклама може да бъде изработено от широк спектър материали като например плексиглас, метал, стъкло или винил. Нашите технологии позволяват изображението да се отпечата с висока резолюция, яркост и качество, а впечатлението, което остава – незабравимо. Решението на осветлението може да се случи по много начини – неоново, LED (ЛЕД) и др., като можем да предложим както икономични варианти (с по-ниска осветеност), така и по-луксозни решения.

Светещите надписи и букви като елемент от светещата реклама на витрината са широко използвани. Те могат да рекламират бранда, името на магазина, основните стоки, посланието и др. Светещите табели, табла и светещите рекламни пана притежават много добри визуални качества. Изображенията, които поставяте на витрината, трябва да бъдат изпълнени много прецизно. При светещата витринна реклама трябва да имате предвид факта, че когато рекламният елемент е разположен от вътрешна страна, той е доста по-защитен от тези съоръжения, които са изложени на директното влияние на атмосферните условия и други рискове пред тези извън пределите на обекта. В този смисъл управителите на магазини често си позволяват по-луксозни и издържани варианти. Светещите кутии са друг рекламен елемент с безспорни качества, с който можете да постигнете сериозен рекламен ефект. Дигиталните екрани са доказали своята ефективност в привличането на клиенти. Те могат да излъчват специализирани клипове, рекламни филми или послания.

Вайпърс БГ (vipers.bg)
тел:+359 897891238, e.mail: vipers@ abv.bg(гр.София, Божурище ул.“Осми март“3)

ще отговори в най-кратки срокове на вашето запитване, за да уточним важните детайли – вид, размери, начин на осветление, закрепяне, материали и др. Ние ще ви предложим оферта, съобразена с вашия бюджет и конкретни изисквания. Ще организираме експедитивно проектирането, изработката на светещата реклама за витрината на вашия магазин и монтажа, като нашият проект подлежи на одобрение от клиента. Стремим се монтажът да не възпрепятства нормалната работа на търговския обект и да се случва в най-удобното време, по най- бързия начин. Освен бюджетни решения ние предлагаме гъвкави, нестандартни варианти, създадени специално за нуждите на нашите клиенти.
Изберете Вайпърс БГ (vipers.bg)!