светеща покривна реклама

В избора на най-подходяща локация за вашето рекламно съоръжение водещо място държи светещата покривна реклама. Покривът на сградата предполага най-голям брой потенциални зрители и предоставя достатъчно свободна площ за широкомащабни рекламни елементи. Светещата покривна реклама е предпочитана от фирми, институции, молове, търговски центрове, хотели, бензиностанции, болници и спортни съоръжения, защото обединява предимствата на светещата реклама (с добра видимост в тъмната част от денонощието) и покривната реклама (видима и в дневните часове поради благоприятното местоположение).
Най-честият вариант на светеща покривна реклама в София съдържа съчетание от светещи обемни букви, лого или друго знаково изображение и се монтира върху специална метална конструкция, закрепена за покривното пространство. Вида, качеството и начина на монтаж на закрепящата конструкция са от изключителна важност за здравината и устойчивостта на рекламното съоръжение.

Ние от Вайпърс БГ (vipers.bg)притежаваме богат професионален опит в изработването на светещи покривни реклами и познаваме в детайли всички технически изисквания към тези рекламни съоръжения.

Ще представим на вниманието ви различните материали, които са допустими за изработката им (метал, плексиглас, акрилно стъкло и др.), както и възможностите за осветяване на триизмерните елементи (светодиоди (диодни модули), контражурна подсветка, LED, неоново осветление, фотоволтаично осветление и др.) като поясним всичките им предимства и особености, за да вземете най-адекватното решение за изработката на вашето светещо покривно рекламно съоръжение, съобразно конкретните условия и вашия бюджет. Буквите, логата и изображенията могат да излъчват светлина от всяка своя страна, могат да бъдат осветени с ефект „сияние“ или да имат само една светеща страна, което се определя от местонахожнието на рекламата спрямо местата с най-интензивен поток.
Трябва да поясним, че при светещата покривна реклама обикновено предизвикателство е монтажът, тъй като се налага да се преодолее определена височина със значителни маси и обеми, а сградите нерядко се намират в централни зони, където спирането на трафика за използването на специализирани подемни съоръжения е трудно или невъзможно. Понякога се прибягва до алпинистки способ на монтаж.
Към своите клиенти поемаме ангажимент за стройна организация на целия процес и експедитивност, без това да снижава качеството на нашата работа. НЕ правим компроси с устойчивостта, здравината и дизайна на нашите светещи покривни реклами. Перфектното изпълнение, бързината и партньорският дух са ни извели на челни места пред конкуренцията.

Как процедираме:

– Съврежете се с нас на тел:+359 897891238, e.mail: vipers@ abv.bg(гр.София, Божурище ул.“Осми март“3 Вайпърс БГ (vipers.bg), за да изпратите своята заявка;

– Ще уточним вашите изисквания, намерения и възможностите, които предоставя мястото, като извършим съвместен оглед;

– Ще изготвим проект, който подлежи на одобрение от клиента относно формата, големината, цветовете, нюансите, шрифтът и изображенията, разположението, укрепването, конструкцията и евентуално други подробности. В случай, че разполагате с конкретен проект, модел на лого, спецификация на фирмени цветове и фирмен надпис, ще се съобразим изцяло с тях;

– Изпълнението и монтажът на носещата метална конструкция, буквите, логото и останалите елементи ще се състоят в най-кратки срокове и съобразно всички технически изисквания към този тип рекламни съоръжения.

Доверете се на нашия опит:
Вайпърс БГ (vipers.bg).