светеща кутия

Светещите кутии са вид рекламни съоръжения, които са често срещани в София край магазини, аптеки, автобусни спирки, хотели, заведения, търговски центрове, в метрото т.е. на места с оживен трафик, където посланието, което те носят или информацията, която указват, ще достигне до широк кръг от хора.
Освен в екстериора и обичайната градска среда светещите кутии намират приложение и в интериорното оформление на търговските центрове, обществени сгради, молове, бизнес сгради, институции, корпоративни центрове и др., тъй като качествата на този рекламен елемент позволяват създаването на ефектна, ярка и въздействаща реклама. Нерядко светещите кутии се използват и за информационни графики, текстове, карти, които е необходимо да бъдат видими през цялото денонощие.
Светещите кутии могат да бъдат изработени в различни форми, размери, в широк спектър от материали, с различна степен и яркост на осветяването и с различна визия.
Два стандартни формата са 120/180 и 60/90, но те съвсем не са ограничение за професионалистите от фирма „Вайпърс БГ“ (Vipers.bg), тъй като ние сме в състояние да изработим светещи кутии в на практика всякакви размери и форми, по различни задания и с разнообразни изисквания от страна на клиентите. Работим изцяло с нови технологии, които позволяват качествен печат върху плексиглас и други материали. Не правим компромис с крайния резултат! Предлагаме проектирането, изработването и монтажа на изключително въздействащи изображения, с добра наситеност и прецизност на печата, които неизменно водят до осезаеми резултати за нашите многобройни клиенти.
Ще споменем още няколко приложими материали в изработката на светещите кутии:
Това са ПВС (PVC) фолио, транслуцентно фолио, винили и др. Осветлението може да бъде диодно, което осигурява икономичност и ниски разходи за електрическа енергия. Светещите кутии е въможно да бъдат осветени само в определени часове, което е допълнителен фактор за икономичност. Вариациите в материалите позволяват гъвкавост в цените на вашето рекламно съоръжение от добри бюджетни решения до луксозни варианти, като във всеки от случаите вашата светеща кутия ще притежава следните качества:
– Възможност за осветяемост 24 часа в денонощието или друг период по ваш избор;
– Яркост на печата, респективно на рекламното послание;
– Добра видимост при всякакви атмосферни условия;
– Възможност за лесна смяна на рекламното пано, безопасно и бързо обслужване;
– Дълготрайност и добри експлоатационни качества.

Можете да се свържете с нас на:

тел:+359 897891238, e.mail: vipers@ abv.bg(гр.София,Божурище ул.“Осми март“ 3)

Вайпърс БГ (vipers.bg)

Ние ще изготвим оферта за вашата светеща кутия, като се съобразим с подадената от вас информация – размери, форма, степен на осветеност, графично изображение, материали, от които желаете да бъде изработена кутията, местонахождение и възможности за ел. захранване. Ние ще ви консултираме по всичко, от което зависи качеството на светещата кутия, нейната цена и дълготрайност. Това, което можем да предложим като изпълнители на вашия проект, е:
– Коректност;
– Експедитивност;
– Прецизност на изработката и монтажа;
– Качество благодарение на дългогодишния ни опит, познаването на спецификата на материалите и технологичните изисквания;
– Дълготрайност на рекламното съоръжение.

Доверете се на
Вайпърс БГ (vipers.bg).

Ние работим за Вашия успех!