светеща кутия

Светещите кутии като елемент от вътрешната светеща реклама и интериор са широко приложими в търговските обекти, заведенията, хотелите, обществените и корпорантивните сгради, фирмените офиси, аптеките, моловете и др. Те могат да имат рекламна, информационна, указателна функция, като местонахождението им на закрито (когато се намират вътре в помещенията) улеснява техния монтаж и експлоатация.
Материалите, от които могат да бъдат изработени светещите кутии са винил, плексиглас, транслуцентно фолио, светодиоди, LED (ЛЕД) луминисцентни тела, еталбонад и др. Цената на светещите кутии зависи както от експлоатационните качества на вложените материали, така и от формата, размерите, степента на осветеност, вида на изображението, яркостта и цялостната визия.
Екипът на „Вайпърс БГ“ (Vipers.bg) притежава богат опит в изработването на светещи кутии. Предлагаме както стандартни решения, които често са напълно подходящи, така и гъвкави варианти в различни размери, форми, изпълнени с различни материали и начини на осветление. Изображенията, диаграмите, пиктограмите и текстовете върху светещите кутии могат да бъдат осветени само в определени часове от денонощието (обикновено тези, в които работи заведението или магазина), като осветлението може да се предвиди двустранно или едностранно според позицията и конкретното задание. Светещите кутии в заведенията са от ключова важност при обявяването на асортимента, цените, промоциите и комбинациите от артикули, с което се постига сериозен икономически ефект.
Най-важните предимства на светещите кутии са:

– Качество, яркост, въздействащ ефект на рекламната информация. Когато имат указателни или информационни функции, тяхното място е необходимо да се подбере много внимателно, за да бъдат достатъчно видими;
– Възможност да бъдат осветени през цялото денонощие или през определен период по избор на клиента;
– Добра видимост дори през витрината на магазина, тъй като не зависят от естественото осветление;
– Възможност за бързо, лесно обслужване и преработка на рекламното пано;
– Дълготрайност. Тя е пряка функция на факта, че те са в защитена среда в помещенията за разлика от кутиите, които се монтират екстериорно.

Вайпърс БГ (vipers.bg)предлага професионални решения по отношение на всички рекламни съоръжения. Можете да се свържете с нас на:

тел:+359 897891238, e.mail: vipers@ abv.bg(гр.София, Божурище ул.“Осми март“3)

Как процедираме:

1. Приемаме поръчки, като съветваме клиентите за максимално обстойно изложение на съответната необходимост. Ако имате колебания по определени въпроси, то не се колебайте да ги разисквате с нас. Опитът ни ще бъде изцяло на ваше разположение при вземането на решения по отношение на размерите, материалите, начина на закрепване и др.
2. Ние ще изготвим оферта, която (в случай, че се посочи определена бюджетна рамка), ще бъде съобразена с условието.
3. След вашето одобрение ще пристъпим към изработката на вашата светеща кутия. Работим експедитивно, защото знаем цената на времето в бизнеса.
4. Монтажът ще се осъществи непосредствено след изработката като се стремим да не възпрепятстваме нормалната работа на вашия търговски обект, заведение или др.

Нашите клиенти са доволни от нас, защото разчитат на:

– Коректност;
– Експедитивност;
– Прецизност на изработката и монтажа;
– Качество благодарение на дългогодишния ни опит, познаването на спецификата на материалите и технологичните изисквания;
– Дълготрайност на рекламното съоръжение.

Доверете се на Вайпърс БГ (vipers.bg)! Ние работим за Вашия успех!