реклама с винил

Рекламата с винил в последните години се наложи като един от най-популярните начини за клиентите на Вайпърс.бг да рекламират своя бизнес. Тя е приложима във всякакви случаи и при различни необходимости. Както в чужбина, така и в България рекламата от винил е силно разпространена в градската среда – под формата на различни видове банери, рекламни рамки от винил, надписи от фолио върху винил, реклама с винил за огради и много други приложения на винила като материал. Рекламата с винил е приложима:

–          В градската среда – като реклами на заведения, магазини, офиси и др.

–          Извън населени места – като билбордове, транспаранти, указателни табели, рекламни надписи, за обличане на обезопасителни и ограничителни съоръжения

–          В жилищни квартали – като обозначителни табели и насочващи надписи

Ние от Вайпърс.бг сме специализирани в изработката и монтажа на различни видове реклама с винил в зависимост от желанията, нуждите и бюджета на клиента. В работата си ние използваме най-качествени материали, отговарящи на съвременните изисквания за здравина и дълготрайност. Вайпърс.бг ще изпълни Вашата поръчка във възможно най-кратък срок и осигурявайки Ви възможно най-доброто съотношение между цена и качество. При монтажа ние се ръководим от възможностите на основата, върху която ще се монтира рекламата с винил, изпълняваме го в кратки срокове и го съобразяваме с изискванията на клиента.

Вайпърс.бг може да Ви помогне в избора на реклама с винил чрез:

       –  Индивидуална консултация и коментар на различните възможности – ние от Вайпърс.бг ще претворим Вашата идея в оригинално решение, което оптимално да рекламира Вашия бизнес, ще се съобразим с изискванията и желанията Ви.

       –    Внимателен подбор на материали – ще подберем конкретните материали според вида на желаната реклама и мястото на монтаж

       –   Компетентен избор на вида реклама с винил – при нужда от експертно мнение служител на Вайпърс.бг може да посети  мястото, където желаете да бъде разположена рекламата и да извърши оглед с цел оптимален избор на реклама с винил.

Доверете се на Вайпърс.бг и  се обърнете към нас за консултация, изработка и монтаж на желаната от Вас реклама с винил. Ще се убедите сами, че ние не правим компромис с качеството и наша основна цел е да подпомагаме Вашия бизнес с една отлична реклама.

Вайпърс.бг предлага на своите клиенти следните опции за реклама с винил:

       –    Обличане на сграда с винил – това е изключително атрактивен вид реклама, която обикновено е широкоформатна, мащабна и никога не би останала незабелязана. Може да бъде поставена върху фасади на сгради, които по една или друга причина се налага да бъдат облечени с винил.

       –   Винилен банер – това е подходящ начин да осъществите въздействие върху определена аудитория, като представите идеята си по нагледен начин. Винилният банер може да се използва многократно и да ви служи при различни видове мероприятия – бизнес срещи, презентации, семинари, обучения и др.

        –    Рекламна рамка с винил – един от най-разпространените видове реклама с винил поради многобройните възможности за монтаж – върху фасади на сгради, над витрини на магазини и заведения, по фасади на търговски обекти, на козирки и навеси. Размерът и дизайнът са изцяло според желанията на клиента.
        –    Надпис от фолио върху винил – върху винила могат да се лепят надписи или изображения от рязано на плотер цветно фолио с цел създаване на по ефектна визия или по-голяма дълготрайност и здравина. Този вид реклама е особено подходящ за визуализацията на фирмени лога, защото би могло да се използва фолио с различни ефекти – сребристо, златисто или флуоресцентно или светлоотразително.
        –    Реклама с винил за огради – това е практичен и въздействащ вид реклама, която се обуславя от наличната ограда и може да Ви осигури денонощно и сигурно въздействие върху потенциалните клиенти, които преминават в близост до търговския Ви обект. Може да има указваща и информираща функция през цялото денонощие.

<За изработката на Вашата реклама от винил Вайпърс.бг ще използват най-съвременните машини и технологии за печат и ще извършат монтажа в договорените срокове. Свържете се с нас, защото ние работим за успеха на Вашия бизнес!