реклама с винил за огради

Рекламата с винил за огради представлява един чудесен начин да усвоите ползотворно една рекламна площ, която така или иначе съществува. Ако имате изградена метална, дървена, бетонова или друг вид ограда на Вашия търговски обект, бихте могли да разположите върху нея своята реклама от винил, която от една страна да освежи и разнообрази оградата Ви и от друга страна да постигне желаното от Вас въздействие върху потенциалните Ви клиенти.
Рекламата от винил е приложима за огради на заведения, хотели, магазини, супермаркети, детски центрове и кътове, складови бази, производствени цехове, паркинзи, офис сгради или други видове търговски обекти. Размерът на рекламата от винил може да бъде съобразен с размера на съответната ограда, нуждите и изискванията на всеки индивидуален клиент.
Ние от “Вайпърс” предлагаме изработка и монтаж на различни видове реклами от винил за огради. Огромен брой клиенти в България и чужбина вече се възползват от този вид реклама . Бъдете и Вие част от тях!
Безспорното качество на най-добрите материали, които използваме осигуряват дълготрайност и здравина за Вашата реклама от винил. Тя най-често е разположена на открито и е поставена под въздействие на външните атмосферни условия – слънце, дъжд, вятър и влага. Ето защо качеството на изработката и безупречния монтаж са от изключителна важност, за да се възползвате от Вашата реклама от винил максимално дълго време. Ние не правим компромис с качеството! Убедете се сами!
Най-съвременните машини и технологии за изработка са предпоставка за добрата резолюция на печата и гаранция за въздействащ ефект на изображението.
Рекламата от винил би могла да бъде:
– информираща, която с текст и изображения да представя вашите услуги, продукти, промоции, специални оферти и др.
– указателна, която да съдържа карта, схема или стрелка, които да насочват клиентите Ви към входа на Вашия търговски обект
– комбинирана, която информира, представя, указва и насочва потенциалните клиенти към обекта
Ползите от рекламата от винил за огради са многобройни. Ето по-важните от тях:
– площта, на която ще се постави рекламата е предварително изградена
– размерът на рекламата може да бъде съобразен с размера на оградата или желанието на клиента
– превръща всяка ограда в рекламно пано
– видима от всички потенциални клиенти, които минават в близост до Вашия търговски обект
– дава възможност за указания към входове и подходи към обекта Ви
– вижда се денонощно и ежедневно
– оригиналната визия, особено когато е отпечатана на винила с висока резолюция, въздейства силно и не остава незабелязана
Във “Вайпърс” имате възможност да получите експертна консултация за вашата идея, съвети относно това къде да бъде разположена и как да изглежда Вашата реклама от винил. Ние можем да изготвим идеен проект и съвместно да обсъдим възможностите за монтаж според вида ограда, с която разполагате. Материалите и технологията за изработка ще бъдат съобразени с Вашия бюджет и изисквания, като същевременно гарантираме качество и коректно изпълнение. Доверете ни се и ние ще претворим Вашата идея в уникален дизайнерски проект!
“Вайпърс” Ви предлага оригинални решения, качествена изработка и безупречен монтаж. Доверете ни се, защото ние работим за успеха на Вашия бизнес! Ако се нуждаете от реклама от винил за ограда, потърсете услугите на “Вайпърс” и ще се убедите, че качеството е наша запазена марка!