реклама от плексиглас

Благодарение на отличните си качества плексигласът (т.нар. органично стъкло) намира широко приложение в изработването на реклами за заведения, магазини, обществени сгради, хотели, банки, казина, спортни зали, учебни заведения и др. Сред най-приложимите свойства на плексигласа можем да изтъкнем:
– Лекота. От този материал могат да бъдат изработени обемни букви, табели, стелажи и др., които да не натоварват съществено конструкции, фасади и стени. Ниското му обемно тегло, което е почти два пъти и половино по-леко от обикновеното стъкло, благоприятства монтажа на елементите от плексиглас, като не се налага използването на допълнителни подпори.
– Влаго и водоустойчивост. Плексигласът не пропуска вода и е подходящ за употреба както интериорно, така и в изработката на външни рекламни съоръжения.
– Удароустойчивост. В сравнение с обикновеното стъкло плексигласът е 5 пъти по-удароустойчив. Това прави елементите, изработени от плексиглас, здрави, устойчиви и дълготрайни.
– Устойчивост на атмосферни условия. Плексигласът е устойчив на широк диапазон от температурни промени. Не се деформира в горещите дни, а при ниски температури не променя външния си вид и не се напуква.
– Устойчивост на стареене. Материалът е дълготраен и запазва естетическите си, механичните и оптични свойства за дълго време.
Тъй като пропуска висок процент от ултравиолетовите лъчи, те не увреждат вътрешната му структура.
– Устойчивост на действието на различни газове, които се намират в типичната градска атмосфера.
– Материалът подлежи на рециклиране, което е от изключителна важност при изработката на рекламни съоръжения, като табели, пана, букви, щандове и др.
– Лесен за обработка – пробиване, рязане, гравиране. Дава добри възможности дори за студено огъване, наред с характерната си термопластичност.
Всички тези качества правят плексигласът незаменим при изработката на табели, обемни букви, стойки, елементи на тотеми, кутии, които могат да се позиционират както на закрито, така и на открито.
Ние от Вайпърс БГ (vipers.bg): тел:+359 897891238, e.mail: vipers@ abv.bg(гр.София, Божурище ул.“Осми март“ 3)
притежаваме богат опит в изработката на рекламни изделия от плексиглас. Техническата ни база, оборудвана с машини от висок клас, дава възможност за изработката както на стандартни решения, така и да отговорим на нестандартни индивидуални изисквания. Целият процес на обработка на този материал съответства на възприетите стандарти, норми и изисквания, така че готовият продукт да изглежда отлично и изпълнява функциите си без забележки. Рекламните стелажи, кутии, табели, дисплеи, дребни елементи като номера на стаи, табелки и др. са изработени от висококачествени материали, защото ние сме уверени, че от това зависят пряко качествата на готовото изделие. Можем да предложим прозрачни и изделия с различно оцветяване и степен на прозрачност. С тях всеки клиент би могъл да презентира предлаганите стоки, продукти, услуги по най-добрия ничин. Елементите от плексиглас са особено приложими за представянето на нови продукти, менюта, специфични услуги и т.н. Светлинните табели от плексиглас изглеждат изключително елегантно и запазват добрия си вид отблизо и от далечно разстояние в продъление на години. Плексигласът дава възможност за изработване на изпъкнали или вдлъбнати реклами, особено използвани от кафенета и заведения.

Заповядайте при нас!
Ние работим за успеха на Вашия бизнес!