реклама от метал и дърво

Рекламните елементи, изработени от дърво са по-рядко срещани в практиката, но в някои случаи този материал предполага най-доброто им вписване в интериора или екстериора на заведения, търговски обекти, хотели и обществени сгради със специфично предназначение. Табели, букви, надписи и др., изработени от дърво създават изключителен уют и специален акцент, когато архитектурните и дизайнерските решения са в рамките на определен стил. Дървото като материал има своите особености и се нуждае от специална обработка, особено, когато се използва за елементи, изложени на неблагоприятни атмосферни влияния като влага, дъжд, сняг и температурни колебания.
Металът като материал за рекламни съоръжения също се нуждае от антикорозионна защита, за да може елементите, изработени от него да бъдат дълготрайни и да запазят своята визия. Изключително разпространени са металните табели с крачета за земя, които могат да бъдат разглобяеми или неразглобяеми. Обикновено металът се боядисва прахово, за да бъде покритието равномерно, а цветът хомогенен. Табелите могат да бъдат надписани с рязани букви или отпечатани с широкоформатен принтер. Този тип табели могат да бъдат изработени за монтаж на стена или да бъдат висящи.
Други метални елементи са покривните метални конструкции, с които се осигурява стабилност на букви, надписи, изображения и табели със значителен обем и маса. Те се позиционират на места с добра видимост и изискват металните елементи да бъдат прецизно оразмерени, закрепени и защитени. Освен в тези случаи металът намира приложение в изработката на билбордове, тотеми и др., като едно от свойствата му е пластичността и подаливостта на обработка, огъване, прорязване, продупчване и др. Някои от металите, които имат относително по-ниско обемно тегло се предпочитат, когато рекламното съоръжение натоварва допълнително конструкции и фасади.
Дървото от своя страна задължително изисква предварителна обработка, за да запази своите естетически качества за дълго време. Някои от дървените елементи могат да бъдат заменени от съвременни материали с подобни визуални качества, включително, но много от клиентите ни предпочитат оригиналния материал.
Фирма Вайпърс БГ (vipers.bg): тел:+359 897891238, e.mail: vipers@ abv.bg(гр.София, Божурище ул.“Осми март“ 3)
разполага със сериозно оборудване и машини от висок клас, които ни позволяват да осъществяваме пълния цикъл на обработка на материалите, оразмеряване, изрязване, боядисване и монтаж. В работата си се ръководим от максимата, че качеството на материала е от първостепенно значение за крайния продукти, особено що се отнася до дървото и метала, за които това е от критично значение.
Как процедираме със своите клиенти?
На първо място е необходимо да се свържете с нас на горепосочените телефони и да изложите максимално детайлно своите изисквания. На тази база ще изготвим оферта, като ви посъветваме относно материалите, вида на рекламното съоръжение, неговите характеристики, начин на окачване или монтаж и др. В зависимост от бюджета можем да обсъдим различни варианти за размери, влагани материали и тяхната обработка, сложност на съоръжението, осветеност и т.н., за да се постигне качество на оптимална цена.
Вайпърс БГ разполага с квалифициран и опитен екип, с който можете да разисквате всеки аспект от Вашата поръчка при нас. След изработката, която се стремим да се вмести в максимално кратки срокове, ще извършим монтажа в удобно за вас време, без да пречим на нормалната ви работа.
Заповядайте при Вайпърс БГ !
Ние работим за успеха на Вашия бизнес!