Проектиране на изложбени щандове

Фирма „Вайпърс БГ“ притежава дългогодишен опит в проектирането и изработката на щандове за фирмени изложения, панаири, фестивали и други специализирани рекламни събития. Ние създаваме съоръжения, които ще представят вашия бизнес по възможно най-добрия начин. Нашият дизайнерски екип работи съгласно последните тенденции в проектирането, техническите новости и материали. Знаем, че успешният бизнес залага все повече на подобни събития, за да си създаде реноме, да достигне до широк кръг от клиенти, да представи новите си продукти и услуги. Уникалност, здравина, дълготрайност и качество характеризират всеки детайл, проектиран и произведен от „Вайпърс БГ“. В процеса на подготовката е важно всяка страна да бъде наясно, че едно фирмено участие трябва да се прецизира предварително в максимална степен, за да има необходимия ефект.

 

Как процедираме:

На първо място е необходимо да се свържете с нашия екип.

Предвидете достатъчно времеви резерв, за да можем да проектираме и изработим цялото оборудване с максимално качество. Нашите координати са следните:

 

Вайпърс БГ (vipers.bg): тел:+359 897891238,  e.mail: vipers@ abv.bg (гр. Божурище ул. 8-ми март 3)

 

Ние ще подготвим предварителен проект за вас, като успоредно с това уточним всяка подробност, цветови решения, композиции, лого, площ, размери и др.  Нашите дизайнери ще ви представят своето виждане, съобразено изцяло с нуждите на клиента, като се стремим да сме гъвкави и да предлагаме опции в няколко посоки: дизайнерско решение, материали, конструктивни виждания и др. Важно е още в началото да предявите своите конкретни изисквания съвсем точно, за да се съобразим с тях. Изработката е процес, в който се ръководим от избора на материали, сглобки, композиционни решения и др., като съблюдаваме всички правила за здраве и безопасност на съоръженията (щандове, павилиони, бунгала, търговски и рекламни зони). Нашият опит, особено в изложения в Германия ни е направил особено прецизни и внимателни в изграждането на изложбени съоръжения. Това ни е превърнало в един от водещите български производители на изложбени щандове и търсен партньор от много фирми. Важно е да добавим, че освен наличието на професионален машинен парк „Вайпърс БГ“ разполага и с изключително качествени възможности за печат и персонализиране на повърхности с надписи, лога и изображения, без което изложбените ни щандове не биха достигнали максималния си ефект. Работим с широка гама от материали, като най-често изборът на клиентите е алуминий. Можем да ви предложим стандартни решения, които се отличават с простота, практичност и многофункционалност, но сме в състояние да проектираме изключително сложни конструкции спрямо вижданията ви и характера на форума. Изложбените щандове често се превръщат в съоръжения, които фирмите използват трайно в презентации и други рекламни събития, с което инвестицията в проектирането и изработката на изложбени щандове се утвърждава като печелившо начинание. Винаги съветваме клиентите си да преценят многофункционалността на нашите щандове и рекламни съоръжения, за да имаме предвид в проектирането всички евентуални приложения на нашите конструкции в бъдеще.

Зад „Вайпърс БГ“ стои екип от изключителни професионалисти, които са нашият най-сериозен ресурс, затова не се колебайте да се свържете с нас на:


Вайпърс БГ (vipers.bg): тел:+359 897891238,  e.mail: vipers@ abv.bg (гр. Божурище ул. 8-ми март 3)

 

                               Заповядайте във „Вайпърс БГ“ !                      

                     Ние работим за успеха на Вашия бизнес!