Портална врата

Порталните врати са продукт на Вайпърс.бг, който става все по-популярен сред клиентите. В следствие на това ние разработваме все по-нови варианти и дизайни, които да задоволят и най-големите изисквания. Освен портални врати с моторно задвижване и с релса за плъзгане ние изработваме и обикновени портални врати с две крила, които са подходящи за по-тесни отвори за преминаване. Те се състоят от подпорни колони, панти, крила и механизъм за отваряне и затваряне. За безпроблемното функциониране на една врата от този тип е необходимо прецизно проектиране на всички важни параметри за изработката и – размери, материали, механизми за отваряне и затваряне. Всичко това, разбира се, ние съобразяваме с конкретните желания на клиента и предпоставките на терена, където ще се монтира порталната врата. Възможните материали са много – черен метал, ковано желязо, кух квадратен профил с допълнения от ковано желязо, плътна ламарина, различни видове панели. Всеки от тях може да бъде комбиниран с останалите в зависимост от това, какъв дизайн ще бъде избран от клиента – плътни или ажурни.

Вайпърс.бг има изпълнени проекти както в София, така и в цялата страна и всеки един от моделите ни, би могъл да обработен и адаптиран според предпочитанията, мястото на монтаж, бюджета на клиента и стила на околната ограда, сграда и обстановка.

Порталните врати с две крила са подходящи за:

–          частни обекти – къщи, вили, ваканционни имоти, апартаментни комплекси, гаражи

–          индустриални обекти – производствени цехове, логистични центрове, складове,

–          търговски обекти – складови бази, строителни хипермаркети, шоурумове, магазини, супермаркети

–          ресторанти, хотелски комплекси, къмпинги, вилни селища

–          места за обществено ползване – спортни комплекси, детски кътове и площадки, СПА комплекси, паркове и др.

Специалистите на Вайпърс.бг са високо квалифицирани и постоянно актуализират знанията и уменията си чрез курсове и обучения. Това им дава възможност да работят с най-съвременни машини и технологии, които да правят труда им още по-прецизен. Всичко това е предпоставка за създаването на един продукт с безспорни качества, който ще Ви служи дълго и безпроблемно. Вайпърс.бг предлага консултация и посещение на място – във Вашия дом, търговски обект, промишлена база или магазин. Наш служител ще направи оглед на терена, където ще се поставя вратата, ще снеме точни размери и в зависимост от конкретните предпоставки ще Ви предложи модели и дизайни. Разбира се, ние ценим високо всяко Ваше предпочитание и затова не трябва да се колебаете да споделите с нас всеки Ваш идеен проект. Ние имаме желанието и капацитета да го превърнем в проект с технически параметри. След одобрение от Ваша страна това идейно решение може да се превърне в едно качествено изделие с красив и изискан дизайн. Доверете се на Вайпърс.бг за проектирането, изработката и монтажа на Вашата портална врата, за да се убедите, че качеството е наша запазена марка. При изработката ние държим на прецизност, точност, издържан дизайн, здравина и дълготрайност. Монтажа ще извършим в рамките на определения срок и според всички съвременни изисквания за безопасност и качество. Споделете с Вайпърс.бг Вашата идея и ние ще я превърнем в действителност!