Портална врата с мотор

Моторизираната портална врата е интелигентно решение за всеки дом, бизнес – сграда или промишлена база. Тя осигурява ежедневен комфорт на ползващите я и представя Вашия дом или обект пред посетителите. За отварянето и затварянето на порталната врата с мотор не е нужна човешка сила, управлява се само с една команда от дистанционно или смартфон. Сигурността Ви също е гарантирана, тъй като не се налага да слизате от автомобила, да паркирате на тротоара временно и да оставяте вратата отворена докато отново слезете и затворите вратата. Този вид врати неизменно са атрактивни и удобни в съвременното ежедневие, но изискват място зад вратата за отваряне и затваряне, което трябва да бъде съобразено при проектирането. Вайпърс.бг предлага изработка на плъзгащи портални врати с мотор, а също така и монтаж на задвижващ мотор към вече съществуваща и монтирана плъзгаща врата. Както при всички останали видове врати ние предлагаме разнообразие от дизайни, форми и цветове. Те могат да бъдат от плътен материал, кухи железни профили, ажурни или плътни с различни облицовки. При дизайна и проектирането ние се стараем да удовлетворим всички изисквания на клиента и да създадем продукт, отговарящ на всички съвременни необходимости.

Предимствата на една плъзгаща врата с мотор са следните:

–          възможност за откриване на препятствия при движението на вратата и автоматично спиране на мотора

–          при спиране на електричеството има алтернативен вариант за ръчно задвижване или захранване с батерии

–          автоматичното затваряне би могло да се зададе предварително в желания времеви интервал

–          има опция за частично отваряне с цел преминаване на пешеходци или велосипедисти

–          защита против насилствено отваряне – при упражнен натиск върху мотора отварянето на вратата се блокира и става невъзможно

–          възможност за свързване на автоматиката с Вашия смартфон, таблет или друго устройство

Специалистите на Вайпърс.бг ще Ви консултират адекватно относно правилния избор на автоматизирана портална врата, ще направят оглед на мястото на монтаж и ще Ви предоставят оферта с конкретни технически параметри, която да отговаря на всички Ваши изисквания. Ние използваме най-съвременни технологии в автоматизацията и всички наши изделия се тестват и проверяват преди издаване на клиента. По този начин ние се стремим в най-пълна степен да гарантираме сигурност, качество и дълготрайност. Безопасността също е водещ принцип за Вайпърс.бг, ето защо актуализираме постоянно всички производствени процеси и се стремим да осигурим на нашите клиенти безопасна и сигурна експлоатация. Съществуват разнообразни системи за сигнализация и управление, които постоянно се модернизират и ние се стараем да предлагаме на нашите клиенти всичко най-ново в света на автоматизираните плъзгащи се врати.

Порталните врати с мотор са подходящи за:

–          частни домове – къщи и вили с дворове; създават комфорт и сигурност на собственика

–          ваканционни комплекси – осигуряват контролиран достъп на влизане и паркиране

–          промишлени бази – помагат за лесното влизане и излизане на превозни средства

–          обществени места – с цел сигурност и контролиран достъп

Обърнете се към нас с конкретна идея и запитване и ние ще изготвим ценово предложение, което ще отговаря на Вашия бюджет. Вайпърс.бг ще Ви предостави най-добрия продукт и най-доброто съотношение между цена и качество.