Плъзгаща портална врата с релса

Плъзгащите портални врати са изключително удобни решения за всякакви видове обекти, като стават все по-търсени от клиентите на Вайпърс.бг. По тази причина ние предлагаме разнообразие и качество на разумни цени за всеки Ваш идеен проект. Един от начините за задвижване на порталните врати е с помощта на релса. Те позволяват отворът на вратата да бъде максимално широк, което е предимство за всеки един индустриален обект или частен имот. Лекотата на воденето е друго съществено предимство на задвижването с помощта на релса. Това ги прави все по-предпочитани и за частни домове. Вайпърс.бг проектира и изработва плъзгащи портални врати с релса от различни материали в зависимост от предпочитанията и нуждите на клиента:

–          от метални профили – характерни предимно за индустриални обекти – производствени цехове, складови бази, логистични центрове и  др.; сравнително по-здрави са и изпълняват охранителна функция;

–          от мрежа – използват се за градини, дворове, места за обществено ползване, паркинги, гаражи, детски площадки, спортни центрове и др.

–          от ковано желязо – изключително стилни и красиви; подходящи за врати на частни имоти – къщи, вили, дворове, хотели, ресторанти, ваканционни комплекси, сгради за обществено ползване и др.

–          от сандвич панели – материали с много високо качество, които предлагат добра предпазна и естетична функция, дават възможност за боядисване в над сто различни цвята по избор на клиента, също така и имитация на дървесни мотиви, камък, тухла и др., което ги прави чудесно допълнение към стила на Вашия дом

Вайпърс.бг ще Ви предложи адекватна консултация относно правилния избор на портална врата, вида на отделните елементи и техния размер. Порталната врата се състои от носещи колони, метални пана от определен материал, релсов път и вградени в крилото колела. Всички тези компоненти се определят от конкретните характеристики на вратата – големината на вратата и отвора за затваряне. Нашите специалисти конструират една портална врата спрямо всички особености на терена, материалите за изработка, бюджета и предпочитанията на клиента. Наши проекти са изпълнявани както в София, така и в други части на страната. При всяка поставена задача ние от Вайпърс.бг се стремим да предложим качество на изработката, материали от проверени доставчици, оригинален дизайн и функционалност. Наша основна цел е да предложим най-доброто съотношение между цена и качество. Стараем се нашите клиенти да остават винаги доволни от изработката и монтажа.

Плъзгащите портални врати с релса са сравнително по-бюджетен вариант спрямо други автоматизирани врати, но в същото време имат и определени недостатъци:

–          преминаването на превозни средства върху релсата – може да нанесе евентуални наранявания или изкривявания, които ще създадат пречка за преминаването на колелата

–          замърсяване на релсовия път – това може да причини забавяне на движението и навлизане на мръсотия в колелата

В голяма част от случаите този вид портални врати се комбинират с автоматика, която да улеснява и ускорява движението на крилото по релсата. Сътрудниците на Вайпърс.бг ще изготвят Вашия проект спрямо всички настоящи обстоятелства на терена и желаните материали. След Вашето одобрение ние ще изработим и монтираме порталната врата в съответствие с всички норми за безопасност и качество. Обърнете се към Вайпърс.бг, за да реализираме идеята Ви и да се убедите сами, че ние работим, за да успеете Вие!