огради

Вайпърс.бг предлага на своите клиенти изработка и монтаж на различни видове огради – метални и от ковано желязо. Приемаме поръчки за изпълнение в София и всички останали части на страната, като ще се съобразим изцяло с Вашите изисквания и възможности. Имаме реализирани проекти в София, Пловдив, Варна, Бургас и почти всички големи градове. Изработваме огради на:

–          жилища – частни дворове на фамилни къщи, жилищни или ваканционни комплекси, сгради с апартаменти

–          търговски обекти – паркинги на хранителни и строителни хипермаркети, складове, производствени бази, шоурумове, зали

–          заведения – ресторанти, хотели, кафенета, детски центрове, увеселителни комплекси, водни паркове 

–          офис сгради – административни сгради, бизнес центрове

–          индустриални обекти – фабрики, цехове, производствени помещения, логистични бази

–          обекти в урбанизираната територия – спортни и детски площадки, стадиони, тенис кортове, детски кътове

–          институции – болници, училища, детски градини, университети, социални заведения, читалища, културни клубове

За всеки един търговски обект особено важна е оградата, тя има основно защитна функция, но в последно време е желателно и дори необходимо да се използва и за поставянето на реклама. Това ще разнообрази Вашата ограда и ще Ви осигури рекламна площ с безброй възможности – да указва местоположение, да представя изображения на продукти или да текстово описание на стоки или услуги.

Ако желаете да изградите ограда на свободен терен, паркинг, офис сграда, заведение за хранене или частен двор, обърнете се към нас! Ние от Вайпърс.бг ще Ви дадем възможност за индивидуална консултация на място и изготвяне на проект според Вашите изисквания и бюджет, ще проектираме и изработим оградната система според договорения срок и ще я монтираме на желаното от Вас място в съответствие с всички съвременни изисквания за качество и безопасност. При нас работят високо квалифицирани специалисти, запознати с най-новите технологии и изисквания в изработката на огради. Потърсете нашите услуги, за да се убедите, че качеството е наша запазена марка!

Вайпърс.бг проектира, изработва и монтира огради с различен размер, височина, плътност :

–          метални огради – подходящи за търговски обекти, производствени и складови бази, обекти в града и др.; предлагат здравина, функционалност и възможност за поставяне на реклами от винил, текстил, различни плоскости и др.

–          огради от ковано желязо – изключително естетични и актуални; прекрасно допълнение за всеки модерен дом, ресторант, заведение или офис сграда; подходящи също така за училища, детски градини и културни институции; те са красиви сами по себе си и ако ще се поставя реклама върху тях е необходимо да бъде изцяло съобразена със стила, цвета и фигуралната композиция на оградата

При изработката и монтажа на оградите ние от Вайпърс.бг се ръководим от всички изисквания за безопасност – правим оглед на мястото за желаната ограда, предварително проектираме и изграждаме бетонен пояс или стъпки, които да осигурят необходимата здравина, съобразяваме се с терена и определяме най-оптималния метод за изграждане на оградата. Вайпърс.бг Ви гарантира отличен резултат, перфектна изработка, бърз и качествен монтаж. При изпълнението на всички наши проекти в София и страната ние се ръководим от принципите за качеството и коректност. Основната ръководна идея на Вайпърс.бг е удовлетворението на клиентите и техния безспорен успех.