Изработка и монтаж на ограда от ковано желязо

Ограда от ковано желязо носи красота, стил и изисканост. Една ограда от този материал е отличен избор за всеки, който желае да придаде индивидуалност и естетика на двора, заведението, комплекса или търговския си обект. Вайпърс.бг предлага на своите клиенти производство и монтаж на всякакви видове огради от ковано желязо. То може да бъде успешно съчетано с бетон, дърво, плътно желязо и много други елементи. Естеството на материала предполага огромно разнообразие от модели на оградните пана в зависимост от конкретните предпочитания и вкус на клиента:

–          ажурени пана с растителни елементи – подходящи за частни дворове, заведения, хотели или други места за настаняване

–          геометрични фигури – придаващи модерна и изискана визия

–          прави елементи със заострени върхове – изцяло семпла ограда, която може да бъде поставена на търговски обекти от всякакъв вид, жилищни комплекси, паркинги, промишлени обекти и др.

Вайпърс. бг предлага на своите клиенти широк спектър от оградни пана в разнообразни стилове и форми. Ще задоволим и най-изискания вкус. Нашите високо квалифицирани специалисти могат да Ви консултират адекватно. Ще Ви запознаем с най-актуалните тенденции в света на кованото желязо. При консултацията с Вайпърс.бг ние ще направим анализ на терена и на обекта, на който желаете да се постави оградата. Ще Ви изготвим най-оптималната оферта за модел, размер и характеристики. Всичко това, разбира се, ще бъде съобразено с Вашия бюджет и изисквания.

Производство на огради

При производството ние използваме най-съвременни машини и технологии. Всеки път успяваме да постигнем нужните качество, здравина и надеждност на продукта. Извършваме монтажа в срок и в съответствие с всички съвременни норми за безопасност. Вайпърс.бг ще Ви предостави най-добрия продукт на най-добрата цена. Убедете се че качеството е наша запазена марка!

Оградите от ковано желязо са подходящи за:

–          частни жилища – огради на дворове, домове, еднофамилни къщи, жилищни комплекси, ваканционни селища

–          заведения – изискани ресторанти, клубове, кафенета

–          културни институции – читалища, галерии, изложбени зали, музеи, мемориални комплекси, театри, концертни зали

–          места за настаняване – големи хотелски комплекси, малки семейни хотели, къщи за гости, ваканционни или вилни селища, апартаментни комплекси, вили, бунгала, къмпинги

–          обществени заведения – училища, детски градини, административни сгради, бизнес центрове,  спортни комплекси

Ограда от ковано желязо в София и страната

Можем да изпълним Вашата ограда от ковано желязо както в София, така и в цялата страна. Вайпърс.бг разполага с богата гама от декоративни елементи, които да бъдат претворени в една ограда от ковано желязо. Въпреки това всеки клиент може да сподели с нас всяка една своя идея, която да бъде технически разработена. За нас основна цел е да удовлетворим изискванията на клиента. Важно е и да предоставим качествено изпълнение на всеки един оригинален дизайнерски проект. При разработката ние се съобразяваме изцяло с особеностите на терена, който е нужно да се огражда. Размера, който е подходящ и най-вече естетическото виждане на клиента. За да постигнем нужния ефект, ние предлагаме  няколко различни проекта, които да бъдат обмислени и одобрени. Стремим се да удовлетворим всички предпочитания и да изпълним поставената ни задача качествено. Не на последно място – в определения срок. Доверете ни се за изработката и монтажа на избраната от Вас ограда от ковано желязо. Ще се убедите, че качеството е наша запазена марка!