обемни букви

Обемните букви са един от най-впечатляващите и атрактивни рекламни елементи. Когато са изработени и монтирани професионално, ефектът им в рекламата на фирми, търговски обекти, банки, застрахователни офиси, заведения за обществено хранене, обществени и бизнес сгради е изключителен. Изработката на обемните букви е необходимо да бъде съобразена с местоположението им, като съответно материалите, които са вложени при мотаж на открито, трябва да бъдат устойчиви на дъжд, сняг, студ и високи температури. С триизмерността си обемните букви са добре видими и забележими през светлата част от денонощието, а ако са светещи, те изпълняват своите функции и през нощта.

Обемните букви могат да бъдат светещи, несветещи, обемни букви с подсветка (контражурно осветление), а класификацията им може да се основава и на вложените материали в изработката им като плексиглас, алуминий, инокс и др. 

Материалът, който е много широко застъпен в изработката им, е плексигласът. Той има добри визуални качества, гладкост на повърхността, гланц, оцветяване и позволява оформянето на дребни детайли. Възможно е и приложението на фолио, с което се постигат различни допълнителни ефекти. Обикновено  употребяваме светодиодни модули за осветление с най-добрите характеристики.

Друг приложим материал е алуминият. Може да се използва в комбинация с плексиглас. Алуминият позволява по-голяма устойчивост и дълъг живот на елементите, но е по-труден за обработка при оформянето на остри ъгли и по-сложни форми. При по-големи размери на обемните букви трябва да се съобразява размера на материала (листовете), за да се избягват снадки, които снижават качеството на обемните букви. Когато се изработват обемни букви, които се монтират на покривни конструкции, е необходимо те да бъдат здраво закрепени, да се обезопасят осветителните тела, а материалите, които са вложени, да са устойчиви на неблагоприятни атмосферни влияния.

Друг материал, който намира приложение в изработката на обемни букви, е иноксът. Той може да се употреби при букви със задно (контражурно) осветяване. В такъв случай буквите се закрепят за стената на известна малка дистанция с т.нар. дистанционери, като по този начин остава място за преминаване на светлината контражурно. Получава се един изключително впечатляващ ореолен ефект, който е незаменим при имиджовата реклама. Прилага се ЛЕД (LED) осветление, като обемните букви с подсветка могат да се монтират както външно, така и вътрешно (интериорно).

 

Ние, от фирма „Вайпърс БГ“ притежаваме богат опит в изработката на обемни букви от различни материали, с различна степен на сложност, големина, специфика на монтажа и закрепването. Разполагаме с машинен парк, оборудван с всички видове машини от висок клас, което ни позволява да предложим на клиентите си качество без аналог.

Потърсете ни на следните телефони или ни изпратете имейл:

 

Фирма Вайпърс БГ (vipers.bg): тел:+359 897891238,  e.mail: vipers@ abv.bg(гр. Божурище ул. 8-ми март 3)

 

Необходимо е да изложите своите виждания и изисквания максимално детайлно, за да обсъдим вида на вложените материали, сложността на изработката, начина на монтаж, местоположението, цветовата гама и други подробности. След това ще изготвим оферта, която ще коментираме с вас. При изработката и монтажа ще се съобразим с вашите нужди и най-удобното за вас време, така че да не повлияе върху нормалната ви работа.

 

 

                               Заповядайте във „Вайпърс БГ“ !                      

                     Ние работим за успеха на Вашия бизнес!