обемни букви с подсветка

Наред със светещите и несветещите обемни букви, монтирани върху фасади, покриви, над козирки, входове, както и интериорно в сградите, един специален и изключително ефектен вид рекламни съоръжения са обемните букви с подсветка. Наричат се още обемни надписи със задно осветление или контражурни букви и набират популярност все повече в практиката на външната и вътрешната реклама. Най-често се изработват от материал с определена плътност, през който светлината не прониква или прониква частично. Така се създава един впечатляващ контраст между осветената основа и тъмния силует на буквата, което е причината за техния изключителен ефект, често асоцииран с лукс и висок стандарт. Банки, финансови компании, хотели, барове, ресторанти, заведения и търговски обекти прибягват до обемни букви с подсветка в своя интериор или екстериор.
Изработката на контражурни надписи, лога и изображения има своята специфика, която ние от фирма „Вайпърс“ сме усвоили в детайли. Използват се специални елементи за монтаж на буквите на определено отстояние от стената, което позволява преминаването на светлината в количество, достатъчно за създаването на съответния ефект. Контражурното осветление или обемните букви с подсветка носят всички характеристики на обемните букви – отлична визуализация благодарение на 3D ефекта, допълнителен акцент при прецизно дозираната светлина, възможност за реклама през тъмната част от денонощието и принос към обстановката в или извън сградите. Обемните букви с подсветка позволяват свобода в дизайна, цветовите решения и размерите, но техният монтаж има своите ограничения от гледна точка на основата, за да се постигне желаното осветление.

Материалите, които се използват са съобразени с техните характеристики, местоположението им, начина на монтаж и др. Цените са в пряка зависимост от вложените материали, големината им, сложността на изпълнение, цветовете, осветеността, като по време на процеса на офериране ние съветваме нашите клиенти за възможните вариации в техния избор и отражението им върху стойностт на рекламното съоръжение. Във всеки случай екипът на фирма „Вайпърс БГ“ е убеден в предимствата на качествените материали, от които неизменно зависи дълготрайността и функционалността на готовия продукт. Притежаваме дългогодишен опит в изработката на светещи, несветещи букви и обемни букви с подсветка, което ни дава възможност да познаваме всеки детайл от технологичния процес. Притежаваме машини от висок клас, което ни позволява да отговорим на изискванията на нашите клиенти прецизно и в срок. Ние поставяме качеството като основен приоритет в нашата работа, върху което градим реномето на „Вайпърс БГ“ в дългосрочен план.

Свържете се с нас на: Вайпърс БГ (vipers.bg): тел:+359 897891238, e.mail: vipers@ abv.bg (гр. Божурище ул. 8-ми март 3)

Винаги препоръчваме на клиентите си да изложат в детайли своите изисквания, като могат да разчитат на компетентни препоръки относно материалите, размерите, вида, стила, качеството, осветлението и др. Офертата, която ще изготвим за вас, ще бъде съобразена и с най-дребната подробност. При определен бюджет от ваша страна ние сме в състояние да предложим икономични варианти с аналогичен ефект. След изработката на рекламните елементи ще организираме монтирането им в удобно за вас време, като се стремим да не нарушаваме нормалната работа на вашия бизнес при спазване на всички изисквания за безопасност и надеждност на монтажа.

Заповядайте във „Вайпърс БГ“ !
Ние работим за успеха на Вашия бизнес!