несветещ билборд

Рекламните билбордове са изключително разпространен инструмент за външна реклама. Това се дължи на тяхната висока ефективност, относително умерени разходи спрямо търсения рекламен резултат. Ще ги забележите както край магистрали, пътни артерии от всеки тип и клас, така и в наситените градски зони не само в София, но и във всички по-големи градове на България, където заемат локациите с най-добра видимост и наситеност на трафик. Действително за рекламните билбордове местоположението е от най-сериозна важност по отношение на връзката с потенциалните клиенти.
Билбордът като рекламно съоръжение предоставя редица безспорни възможности пред рекламодателите:
– Бързо публикуване на информацията. Тя достига до полезрението на клиентите без забавяне, на момента;
– Отлична визуализация предвид мащаба на това рекламно съоръжение и обичайното ситуиране на възлови места с наситен пътникопоток.
– Достигане до многобройна и разнолика публика с един сравнително умерен бюджет. Особено несветещите рекламни билбордове са в пъти по-евтини от телевизионната или радио рекламата;
– Ненатрапчиво, но трайно и забележително присъствие в градската и извънградската среда.
В многообразието от видове билбордове могат да бъдат откроени два основни според мащаба – билбордове и мегабордове. Спред осветеността те се делят на светещите и несветещи билбордове.
Несветещият билборд е най-доброто решение в редица случаи:
– Местонахождението му е в зоната на градското или друго осветление. В този случай може и да не се наложи да бъде предвидено собствено осветление за съответния билборд;
– Несветещият билборд е по-евтин като съоръжение, както и не изисква разходи за осветление. В този смисъл е икономически по-изгоден от билбордът с осветление;
– Несветещият билборд е по-удачен, когата се рекламират дневни бизнеси или стоки и услуги с дневен характер;
– Когато се намира на място с изключителен дневен пътникопоток.
Ние, от Вайпърс БГ (vipers.bg)
тел:+359 897891238, e.mail: vipers@ abv.bg(гр.София, Божурище ул.“Осми март“3)
ВИ ПРЕДЛАГАМЕ ПЪЛНИЯ ЦИКЪЛ НА КОНСУЛТИРАНЕ, ПРОЕКТИРАНЕ, ИЗРАБОТКА И МОНТАЖ ЗА ВАШИЯ НЕСВЕТЕЩ БИЛБОРД
– Ще ви консултираме относно всяка подробност, свързана с изборите, които трябва да направите в рамките на вашия рекламен бюджет – размери (най-разпространената големина е 4х3м. т.нар. тип „Пиза“), разположение, тип метална конструкция (едностранни или двустранни метални конструкции), материали, закрепване и печат върху винилното платно и др.
– Ще изготвим професионален проект, съобразен с вашите изисквания и актуалната нормативна база, действаща в страната по отношение на металните конструкции. Нашият дизайнерски екип ще ви предложи отлична визия и рекламен изглед. Ще ви предложим изпитани стандартни решения или ще проектираме вашата идея, ако тя не съвпада с тях.
– Ще извършим изработката на вашия несветещ рекламен билборд в най-кратки срокове, като прилагаме материали с високо качество и изпитани технологии. Ще обърнем внимание на всеки детайл, като не забравяме довършителните операции, които са от изключителна важност за финалното лице на съоръжението.
– Ще монтираме вашия билборд на посоченото от вас място експедитивно, по най-надеждния начин, с гаранция за дълготрайност и качество.
Ние сме гъвкав екип от млади професионалисти, на които можете да се доверите от началото до края за успеха на вашата рекламна кампания. В условията на нарастваща конкуренция в нашия бранш можем да предложим своя разностранен опит, разумни цени срещу перфектно качество и кратки срокове на изработка.
СТАНЕТЕ ЕДИН ОТ НАШИТЕ УСПЕШНИ КЛИЕНТИ!