несветещи обемни букви

Въпреки че светещите обемни букви и надписи са сред най-популярните рекламни съоръжения за обществени сгради, заведения, магазини, молове, банки институции и фирмени офиси, в някои случаи е по-удачно приложението на несветещи обемни букви.
Външната и вътрешната реклама имат своята специфика, а несветещите обемни букви обикновено се изработват за места, в които естественото или изкуственото осветление е достатъчно или в случай, че няма сериозна необходимост от реклама през тъмната част от денонощието. Счетоводни къщи, адвокатски кантори, частни училища и школи, спортни съоръжения, фирмени надписи върху фасади на сгради, огради или интериорни обемни букви в общите части са сред най-честите поръчки, които получаваме. Несветещите обемни букви имат предимството пред светещите надписи, че са значително по-евтини както за изработка, така и за поддръжка. Те не съдържат осветителни елементи (ЛЕД, неон и др.), които оскъпяват самото рекламно съоръжение. Въпреки това те имат своите предимства на 3D елементите, които разчитат на дълбочината на визията, естествена сянка и запомнящия се изглед, които имат определен рекламен ефект. Могат да бъдат плътни или с изработен борд, позволяват приложението на различни стилове, изработката на дребни детайли и цветови комбинации. При употребата на качествени материали с подходящи характеристики несветещите обемни букви могат да имат аналогично действие на светещите, особено, ако местоположението и дизайна им са подбрани внимателно.

Материалите, които се използват при несветещите букви – алуминий, плексиглас, ПВЦ и др. са леки и обичайно не създават съществено допълнително натоварване върху сградните елементи. Цените, разбира се, варират спрямо стойността на вложените материали, затова всеки клиент може да дефинира своята поръчка спрямо бюджета си. Особено внимание отделяме на материалите, предназначени за екстериорен дизайн, тъй като е необходимо да отговарят на определени изисквания за дълготрайност, устойчивост на атмосверни влияния, температурни колебания и др. Често на несветещите букви не се поставя гръб, но се оребряват допълнително с оглед на една здравина и устойчивост.
Целият екип на фирма „Вайпърс БГ“ притежава дългогодишен опит в изработката на светещи и несветещи букви, надписи, лога и други изображения от различни материали, степен на сложност на изработката и монтажа, размерите и др. Притежаваме машини от висок клас, които ни позволяват да отговорим на изискванията на нашите клиенти прецизно и в срок. Ние поставяме качеството като основен приоритет в нашата работа, върху което градим реномето на „Вайпърс БГ“ в дългосрочен план.

За да се свържете с нас: Вайпърс БГ (vipers.bg): тел:+359 897891238, e.mail: vipers@ abv.bg (гр. Божурище ул. 8-ми март 3)

Важно е да изложите в детайли своите изисквания към несветещите рекламни букви, които ще изработим за вас. Можете да разчитате на компетентни препоръки относно материалите, размерите, вида, стила, качеството и др., като офертата, която ще изготвим за вас, ще бъде съобразена и с най-дребния детайл. При определен бюджет от ваша страна ние сме в състояние да предложим икономични варианти с аналогичен ефект. След изработката на рекламните елементи ще организираме монтирането им в удобно за вас време, като се стремим да не нарушаваме нормалната работа във вашия търговски обект, офис или заведение, при съблюдаване на всички изисквания за безопасност и надеждност на монтажа.
Заповядайте във „Вайпърс БГ“ !
Ние работим за успеха на Вашия бизнес!