неонова реклама

Неоновите реклами са неизменна част от нощния пейзаж на София като модерен европейски град. Освен че създават настроение, динамика и колорит в градската среда, те имат съвсем практични функции – изграждат лесно разпознаваемо лице на магазини, ресторанти, казина, аптеки, хотели, спортни клубове, басейни, бензиностанции и др. Неоновите реклами поднасят информацията светкавично, без забавяне и не остават незабелязани, особено в тъмната част от денонощието, което ги прави много предпочитани като рекламни съоръжения. В съпоставка с тяхната цена (сравнително евтин рекламен елемент) ефективността им е безспорна, а възможностите за оригиналност, атрактивност и колорит на неоновите надписи и изображения са многобройни.
Неоновите реклами са приложими основно екстериорно (от външната страна на обекта), но често изработваме и интериорни неонови надписи (във вътрешните пространства). Те могат да бъдат в много широка гама от цветове, нюанси, графично оформление, яркост и други характеристики, които ние от Вайпърс БГ (vipers.bg) ще ви предложим с отлично качество, дълготрайност и във възможно най-кратки срокове за проектиране, изработка и монтаж.
Неонови букви, неонови надписи или неонови изображения – всичко това ще направи вашия бизнес много по-успешен, продаваем и забележим.

За да подготвите своята поръчка е необходимо да се свържете с нас на:
тел:+359 897891238, e.mail: vipers@ abv.bg(гр.София, Божурище ул.“Осми март“3),
Вайпърс БГ (vipers.bg).

Ние ще ви предложим оферта, която ще съобразим с размерите на рекламното пространство, неговата сложност и местонахождение. Важно е върху какво ще бъде монтиран неоновият надпис – плексиглас, стъкло, витрина и др. В много случаи клиентите ни вече имат векторен файл на своето лого, наименование или картина, който желаят да бъде изработен като неонов надпис или графика. Ако вие не разполагате с такъв, то е достатъчно да уточним шрифта, размера, цвета, стила и други важни детайли относно вашата поръчка.
Имаме опит в проектирането на неонови надписи, букви и изображения от различен тип, характер и степен на сложност. За определянето на цената е важна и дължината на използваната пура. Работим с широка гама разцветки, а технологичното време за изработка на неоновия надпис в сравнение с много други рекламни елементи съвсем не е продължително.

Ние сме водещи специалисти в изработката и монтажа на неонови надписи и изображения с богат и разнообразен опит.

Какво ни изведе пред конкуренцията?

– Предлагаме изключителна визия и отличен рекламен ефект. Ние знаем как да направим вашата неонова реклама максимално ефективна;
– Конкурентна цена. Във Вайпърс БГ(vipers.bg) сме сигурни, че ефектът не винаги е пропорционален на капиталовложението. Необходима са прецизна оценка и професионални решения;
– Бързина на изработката. Нашето реноме се основава на експедитивността, точността и качеството.
– Ние работим само с материали с проверени характеристики, издръжливи на различни атмосферни условия, температурни амплитуди и др.
– Добри възможности за монтаж. Опитът ни позволява да открием всяко качествено в техническо отношение решение, което отговаря на всички норми и изисквания за здравина и дълготрайност.

На всеки етап от нашето сътрудничество можем да ви консултираме за възможните варианти и най-разумния избор за клиента в зависимост от конкретното задание, условия, бюджет и специфични изисквания.

Не се колебайте да се свържете с нас:

Вайпърс БГ (vipers.bg): тел:+359 897891238, e.mail: vipers@ abv.bg (гр.София, Божурище ул.“Осми март“3).