Навеси

Изработката и монтажът на навеси е изключително отговорна работа, която не е за всеки. 

Много „домашни майстори” биха ви казали „аз мога да го направя” и това наистина да е така, но сме по-склонни да вярваме че ефектът няма да бъде такъв, какъвто трябва да е в действителност. Ние от Vipers bg смеем да твърдим че сме професионалисти в тази област. Крайният ефект от продуктите, които произвеждаме е точно такъв, какъвто трябва да бъде. Най-често изработваният от нас продукт е навеси от гофрирана или права ламарина. Цената на ламарината е по-ниска от тази на останалите материали, които се използват за тази цел. Боядисан с блажна боя или прахова – един такъв навес изглежда наистина добре. Възможността за изработка на различни форми, цветове и чувствително по-ниската му цена превръщат този продукт един от най-желаните на българският пазар. От друга страна навес от поликарбонат има друго свое качество – стилна визия. Каначестия поликарбонат е по-евтин от плътния, но за сметка на това е и доста по-чуплив. Въпреки големите усилия каналите да бъдат запушени има опасност да влезе мръсотия между тях. Естествено техниката е от значение в този случай, но и тя не гарантира на 100% че такова нещо няма да се случи. 

Зимна градина

За изпълнение на закрит навес в стил зимна градина не препоръчваме каналчест поликарбонат, тъй като той се влияе много от температурните разлики – на топло се разширява, а на студено се свива, което може да доведе до силно изпукване точно когато седите на балкона, пиете си кафето, и кроите планове за почивка на морето – примерно. Този продукт има и недостатъка да прави ефекта „сауна” през лятото, което не е никак приятно. Да, по-евтин е, но в много отношения отстъпва на плътния поликарбонат. Изработката отнема същото време и усилия, монтажът е една идея по-лесен, но ефекта от навес от плътен поликарбонат е в пъти по-добър. Ефект „сауна” при него няма, тъй като има специално покритие което не привлича и отблъсква слънчеви лъчи. Не се влияе толкова от температурните промени и определено е изключително здрав материал, който трудно можете да счупите със силни удари с чук. Ние от Vipers bg използваме дебелина от 4мм за нашите изделия, тъй като компромисите с качеството не са ни по вкуса, а плътният поликарбонат 4мм е нещо наистина здраво… 

Въпреки здравината не рискуваме и с металната конструкция, която е с оребрение от 700мм максимум. Естествено бихме могли да сложим и поликарбонат с дебелина 3мм, по желание на клиента. Това ще свали част от цената, но за сметка на това металната конструкция трябва да бъде по-стабилна (по-начесто), което ще компенсира спестените пари от поликарбонат. Горещо препоръчваме този продукт.

 Изработка и монтаж на навес от еталбонд 

– това не е най-практичното и използвано изделие, но ние мислим че и то си ма своят чар и място на българския пазар. Разнообразието от цветове и липсата на слънчеви лъчи под вашият навес може да са причини точно такъв навес да е най-необходим за Вас. Ефекта от такъв навес наистина е впечатляващ, цената е горе-долу като тази на каналчест поликарбонат, в производството и монтажът този продукт не се отличава много от другите.
Свържете се с нас на: Вайпърс БГ (vipers.bg)тел:+359 897891231

                                                   

                     Ние работим за успеха на Вашия бизнес!