Навес с гофрирана ламарина

Навес с гофрирана ламарина 

Изработка и монтаж на навес с гофрирана ламарина, които имат наистина широко приложение и осигуряват добра защита от атмосферни влияния. Естеството на материала предполага използването му не толкова с естетична цел, колкото защитна. Вайпърс.бг изгражда изключително здрави конструкции за навесите, които да ги поддържат. Поставяме по прецизен начин гофрираната ламарина, като спазваме всички изисквания, за да не се позволи протичане на вода между отделните листове. Полага нужните грунд и боя. Разбира се, размерите, височината и наклона на тези изделия зависи изцяло от конкретните предпочитания на клиента и от мястото на поставяне. Опишете тези фактори във Вашето запитване към Вайпърс.бг и ние ще изготвим оферта с конкретни параметри и цени. При първоначалния оглед нашите техници ще вземат точни размери, според които ще Ви представят идеен проект, съдържаш схема, описание на необходимите материали и профили, начини за захващане на конструкцията към сградата или основата, както и цветови варианти за боядисването на конструкцията. От огромно значение е доставката на изработеното изделие до мястото на монтажа. Вайпърс.бг разполага със специализиран транспорт, който ще предотврати нанасянето на драскотини или други повреди.

Козирка и навес от гофрирана ламарина са подходящи за:

–          автокъщи или частни гаражи – предпазват автомобилите от външните фактори като дъжд, сняг, слънце или повреда на боята от птици; необходими са също за покриване на мотоциклети, лодки, ремаркета и др.

–          автомивки – предлагат удобство за персонала на автомивката или за клиента, в случай, че автомивката се ползва на самообслужване

–          строителни хипермаркети и складове – предпазват продуктите от дъжд и намокряне, което е необходимо условие да се запазят техните търговски качества

–          всякакъв вид търговски обекти на открито – хранителни или зеленчукови борси и пазари, рибни тържища, разпродажби на преоценени стоки, търговски бази, складове на едро и др.

–          производствени обекти – цехове, ателиета, фабрики, халета за съхранение и др.

Специалистите от Вайпърс.бг се стремят да проектират и изпълнят качествено и коректно всяка една Ваша поръчка. С тази цел стриктно спазват някои основни принципи:

–          щателен оглед на локацията на поставяне

–          коментар на началната идея, предпочитанията и бюджета на клиента

–          оригиналност и функционалност на проекта

–          здравина и надеждност на металната конструкция

–          подбор на висококачествени материали

–          професионално изпълнение на заварките и монтажа

 

Навес с гофрирана ламарина в София

 

Нашата производствена база се намира в София, но можем да изпълняваме проекти в цялата страна. С всеки един следващ обект ние се стремим да актуализираме възможностите си и да Ви предоставим качествена услуга на конкурентна цена. Особена важна е здравината на  навеса, защото от това зависи безопасността на изделието. Ние използваме само висококачествени метални профили, които са заварени и сглобени според всички съвременни изисквания за дълготрайност, надеждност и безопасност. Нашите специалисти, които проектират и изработват навесите от гофрирана ламарина притежават нужните сертификати и умения. Професионализмът им е доказан във времето и завършените обекти го показват. Основна цел е удовлетворението на нашите клиенти. Обърнете се към Вайпърс.бг, за да получите резултата, който очаквате!