Навес за кола

Навес за кола

Навес за кола – набират все по-широко приложение в нашето ежедневие. На територията на град София можете да ги видите край много еднофамилни жилища, кооперации, блокове, учреждения, градини, в жилищните и търговските райони. Особено популярен е навесът за автокъща (навес, предназначен за няколко автомобила), защото позволява оптимално оползотворяване на разполагаемата площ.

В сравнение с конвенционалния гараж, металният навес за автомобили предлагат няколко сериозни удобства:

–        Навесите са много по-евтини. Строежът на гараж е в пъти по-скъп от изграждането на навес за Вашия автомобил.

–        Модерните навеси за автомобили притежават изключително ефектна визия. Ще придадат на дома или бизнес локацията Ви луксозен и естетичен вид.

–        Изработката на един метален навес предполага голямо разнообразие от материали и в този смисъл – широк диапазон в цените.

–         Лесни за поддръжка. Навесите в никакъв случай не изискват грижите, които ще бъде необходими за поддръжката на една сграда.

–         Предлагат възможност за добра естествена осветеност.

–         Бързина на изработка и монтаж. Има се предвид времето, средствата и усилията, които ще хвърлите в тичане по институции, свързани с един строеж, неговото времетраене и др.

–         Металните конструкции позволяват оптимизиране на разполагаемата площ.

–         Много добри възможности за предпазване на автомобила Ви от вредното влияние на атмосферните условия. Ако сте почиствали колата си след поредния снеговалеж, или сте търсили удобно място за паркиране по време на градушка, ако сте били жертва на ледени висулки, или сте отстранявали паднали листа и клони, то знаете за какво става въпрос. Навесите за автомобили защитават не само боята на автомобила Ви, но и тапицерията и др.

Какво е необходимо:

  1. Да прецените местонахождението и разположението на навеса за Вашия автомобил. Тук трябва да се съобразят различни евентуални претенции, свързани с отстояния, права за преминаване и др.
  2. Свържете се с нас Вайпърс БГ (Vipers.bg) на тел: +359897891231 или на vipers.bg., гр. София

Ние ще направим оглед и ще Ви предоставим професионална консултация относно вида на навеса (едноскатен, двускатен, с извит покрив и др.) Ще ви помогнем при избора на материали (метална конструкция, покрита с поликарбонатни плоскости, стъкло, ламарина, текстил и др.) и ще Ви информираме за цената.

Навес за паркинг или автокъща

  1. Ние ще проектираме металната конструкция, изцяло съобразена с Вашите изисквания, възможностите на ситуацията (стени, конзолни закрепвания и др.), избора на материали и всички детайли, като имаме предвид  техническите изисквания към проектирането на метални конструкции и добрите практики за устойчивост и дълготрайност на този тип съоръжения.
  2. Междувременно е необходимо бетонните стъпки да бъдат подготвени и изпълнени (фирмите, които предоставят тази услуга на пазара са много), за да пристъпим към сглобяването на модулите на място. Профилите ще бъдат боядисани предварително, като след монтажа се нанасят корекции по местата с повредената боя, за да придобие конструкцията завършен вид.
  3. Ще Ви дадем инструкциикак най-добре да поддържате Вашия навес.

Във Вайпърс.БГ (Vipers.bg) ще получите пълния набор професионални услуги по проектирането, изработката и монтажа на Вашия метален навес за автомобили. Ние ще намерим най-доброто решение, съответстващо на Вашия бюджет и възможности.

                                 Доверете се на нас!