Метален Гараж

Изработка на метален гараж

В съвременния начин на живот изключително удобен вариант за паркиране на автомобила са металните гаражи. Те представляват клетка за автомобил, която може да се адаптира според мястото на поставяне и размера на превозното средство. Предлага и най-важното удобство – мобилност. В днешно време често се налага преместване на местоживеене, работно място, заедно с това също и място на паркиране. Точно в тези случаи металните гаражи се превръщат в практично и лесно решение. Вайпърс.бг предлага проектиране, изработка, транспорт и монтаж на метални гаражи по идея на клиента. Ние използваме най-съвременни машини и технологии, за да удовлетворим и най-високите изисквания на клиента. При създаването на техническия проект се водим от всички определящи фактори като местоположение, характеристика на терена, вида на превозното средство, за което ще се използва. Подбора на материалите за производството също е изключително важен за специалистите на Вайпърс.бг, защото качеството им е определящо за качеството и на готовия продукт. Относно поставянето на един метален гараж е възможно да бъде върху готов фундамент – от бетон, плочки, дървена или метална конструкция. Друг вариант е металният гараж да има собствен под – обикновено е вид метално покритие с изключително висока товароносимост, износоустойчивост и дълготрайност.

Вайпърс.бг предлага на своите клиенти гаражни контейнери, както и гаражи от отделни модулни елементи. Конфигурациите зависят изцяло от предпочитанията на клиента. Възможно е поставяне на ролетна щора, автоматично отваряща се врата, две стандартно отварящи се алуминиеви врати. Освен задължителните елементи по желание на клиента могат да бъдат поставени още: допълнителна врата за ползвателите на гаража, един или няколко прозореца и всички други удобства. Външните стени могат да бъдат от гофрирана ламарина с различни покрития, сандвич – панели, винилов сайдинг. Изолацията също има основна роля за практичността на всеки гараж – тя би могла да бъде от каменна вата, която предлага добри параметри за осигуряване на комфорт.

Доверете се на нас за изработката и монтажът на Вашият гараж – София и страната

Всеки Ваш проект би могъл да бъде безупречно реализиран и превърнат във функционален и удобен гараж за Вашия автомобил. Във Вайпърс.бг работят високо квалифицирани специалисти, които притежават опит и способности, които им дават сигурност в ежедневните задачи. Ние инвестираме в постоянното актуализиране на технологиите на производство, за да можете Вие да се възползвате от всички най-нови изделия за Вашия бизнес или ежедневие. Доверяваме се само на най-качествените материали от доказани производители, които няма да ни подведат в процеса на изработката. Ще гарантираме здравина, дълготрайност и не на последно място естетика на крайния продукт.

Металните гаражи, произведени от Вайпърс.бг са удобни за:

–          поставяне в жилищни комплекси, които разполагат с открити свободни площи

–          вилни зони, където построяването на друг монолитен гараж би изисквало повече място и допълнителна документация

–          ваканционни комплекси – където пребиваването е ограничено във времето

–          в дворове на частни домове – предлагат комфорт за автомобила като се избягва традиционното строителство

–          в индустриални територии – могат да се поставят модулни системи от метални гаражи, които да се ползват от служители

–          на паркинги на офис – сгради или бизнес центрове

Приложенията им действително са изключително широки, а закупуването и поставянето им са сравнително лесни. Това ги превръща в предпочитани изделия за много от клиентите на Вайпърс.бг. Доверете ни се и споделете Вашата идея, за да се убедите сами, че ние не правим компромис с качеството!.