изложбени щандове

Не само в България, но и по света участието на компании от различен мащаб и с различен предмет на дейност в изложби, панаири, изложения, конференции и други рекламни и информационни събития нараства ежегодно. Фирмите оценяват перспективите за развитие, които открива една такава инициатива и инвестират все повече в представянето си пред потенциални клиенти, партньори и конкуренти.

 

„Вайпърс БГ“ е водещ български производител на изложбени щандове от алуминий с различни размери, конфигурация, дизайн и допълващи рекламни елементи (надписи, лога, букви и изображения). Ние доказахме безспорно своите възможности като помогнахме на много фирми да се преставят достойно на български и европейски форуми като проектирахме, изработихме и монтирахме за тях изложбени щандове с перфектно качество и дизайн. Разбира се, фирмата ни предлага няколко стандартни решения, които предоставяме за ползване под наем, но в редица случаи закупуването на изложбени щандове от клиентите ни се оказва много по-разумен избор, когато:

–         Фирмата участва редовно в търговски изложения и информационни събития;

–         Специфичното оформление на щандовете налага трайно персонализиране, включване на конкретни рекламни надписи, изображения и др.

–         Фирмата ползва изложбените щандове и при други обстоятелства като например промоционални кампании, серия презентации, рекламно представяне на нови продукти.

 

 

Когато проектираме и изработваме изложбени щандове, задължително конкретизираме в максимална степен поръчката с нашите клиенти. Фирмените знаци, цветове, лога и изображения имат своята специфика, която трябва да бъде прецизно изпълнена. Разполагаме с изключителни професионалисти в областта на дизайна и проектирането, изработката и монтажа. В конкретен проект ще ви представим нашето виждане преди да пристъпим към работа, за да съгласуваме с вас всеки детайл. Конструкциите ни са здрави, устойчиви, лесни за монтаж и демонтаж, подходящи за различни комбинации, така че всеки да успее да се справи с разположението им на място. Избираме материали с изключително качество, за да разчитат нашите клиенти на внушителна визия и дълготрайност на съоръженията. Изработваме олекотени модулни конструкции от алуминий с прости сглобки.  Предлагаме вариантни решения спрямо ограниченията, с които се съобразяваме – рекламна площ, ъглово местоположение или линейно разположение. Не правим компромиси с качеството, защото то е най-добрата гаранция за нашето реноме на производители. Разполагаме с добри машини и опитни професионалисти, които са нашият най-сериозен ресурс. Предлагаме в допълнение логистични услуги, на които можете да разчитате в случай на нужда.

Това, на което можете да разчитате в работата ни е отговорността към клиента и ангажираността с неговите задачи. Знаем точно колко струва един ден закъснение и не допускаме това да се случи.

                Можете да се свържете с нас на:

 Вайпърс БГ (vipers.bg): тел:+359 897891238,  e.mail: vipers@ abv.bg (гр. Божурище ул. 8-ми март 3)

 

Винаги съветваме клиентите си да изложат своите нужди възможно най-прецизно, да уточнят крайните срокове и съответните параметри – вида щандове, цветова гама, изображения, осветление, необходимостта от монтаж/демонтаж, логистика и др. Ние ще изготвим оферта за вас, като винаги можете да разчитате на специални бонуси при дългосрочно сътрудничество и при по-сериозни поръчки. Не забравяйте да предвидите един нормален времеви резерв, за да сме в състояние да удовлетворим желанията ви в най-голяма степен.

 

                               Заповядайте във „Вайпърс БГ“ !                      

                     Ние работим за успеха на Вашия бизнес!