Желязна Ограда

Изработка на желязна ограда

Предлагаме изработка на желязна ограда в София и страната. Металните огради имат широко приложение в съвременната среда и все по-голяма е нуждата от бързо и качествено производство. Вайпърс.бг е специалист в изработката и монтажа на различни видове метални огради с определени размери, стил и функция. Наша основна цел е да задоволим изискванията на клиента като предоставим най-добро съотношение между цена и качество. Не се колебайте да отправите към нас своето запитване и ние ще направим първоначален оглед, за да преценим дадените параметри и според тях да изготвим индивидуална оферта. При консултацията ние ще обсъдим с Вас особеностите на терена, конкретната необходимост на оградата, изискванията и бюджета Ви. Според всички тези фактори ние ще Ви предложим най-оптимален вариант за ограда. Наши изпълнени проекти можете да видите не само в София, но и в почти части на страната. Разнообразието на продуктите се обуславя от желанията и моделите на клиента.

Основната функция на металните огради е защитна, но освен това една метална ограда предполага и поставянето на реклама. Тогава тя може да указва местоположение на Вашия търговски обект, да рекламира стоки и услуги, да информира евентуалните клиенти и да генерира интерес от страна на определени целеви групи.

Металнa оградa обикновено се монтира на:

–          търговски обекти – магазини, хранителни или строителни хипермаркети, изложбени зали, пазари на открито, борси, автокъщи

–          промишлени обекти – складови бази, производствени цехове, фабрики, ателиета

–          заведения – хотели, ресторанти, клубове, детски парти центрове

–          спортни съоръжения – стадиони, игрища, спортни площадки за деца, тенис -кортове, фитнес – клубове, спортни зали

–          жилищни площи – частни дворове, ваканционни комплекси, вилни селища

Важна характеристика на всяка една метална ограда е здравината и издръжливостта. С тази цел специалистите на Вайпърс.бг изграждат бетонен пояс или бетонни стъпки в зависимост от спецификата на конкретния терен, размерите на оградата и всички останали характеристики. Обикновено оградните елементи се монтират между бетонни колони или друг вид метални оградни колони. Нашата водеща идея е клиентите ни да получат качество на разумна цена и да им предоставим най – подходящия продукт за техния бизнес. Обърнете се към нас с конкретно запитване, за да се убедите, че качеството е наша запазена марка!

Производство и монтаж на желязна ограда

В производството и монтажа на металните огради квалифицираните специалисти от Вайпърс.бг използват най-съвременни машини и технологии. За да удовлетворим всички изисквания на клиентите ние проектираме нашите огради според терена и разположението. При изработката и монтажа спазваме всички норми за безопасност и издръжливост на изделието. Ще приключим всички дейности в рамките на уговорения срок и Вие ще можете да се възползвате от всички удобства на нашите огради – красота, качество и удобство.  

Уникална ограда

Към всеки един проект ние подхождаме с внимание и прецизност, за да създадем най-оптималното изделие за всеки клиент. Всяка Ваша идея може да бъде разработена от специалистите на Вайпърс.бг и да се превърне в оригинално решение за вашия търговски обект, жилище, промишлена зона или комплекс. За проектирането и изпълнението на Вашата ограда в рамките на град София или останалата част на страната обърнете се към Вайпърс.бг, за да получите нужното качеството за заплатената цена!

Ние работим за успеха на Вашия бизнес!