светеща реклама

Външните светещи реклами са изключително ефективен начин за визуализация на търговски обекти, хотели, ресторанти, офис сгради,  казина, кафенета, кина и др. Като част от градската среда те привличат погледа, извеждат в акцент марката/името/логото на търговския обект и го поставят в полезрението на максимален брой потенциални клиенти. Същевременно цените им варират в широк диапазон, което ги прави достъпни както за малки фирми, така и за цели търговски вериги, хотели и др. По ред причини външните светещи реклами са прилагат все по-масово и са задължителен елемент от външната реклама, както в концентрираните търговски зони, така и в извънградските райони.

Във „Вайпърс“ (Vipers.bg) разполагаме с всички възможности, опит, техника и компетентност, за да Ви представим както стандартни, така и нестандартни идеи за Вашата реклама според конкретните изисквания на клиента, възможностите на фасадата и др.

         Няколко са безспорните предимства на външните светещи реклами:

–         Предоставят информация, която не остава незабележима. Външните светещи реклами са един от най-добрите начини за информация на предлагани продукти, промоции, марки, ценови параметри, търговски кампании и др.

–         Привличат вниманието на потенциални клиенти и правят обектите разпознаваеми. Видими са през цялото денонощие, а добрият избор на цвят, форма и разположение ще изведат Вашия търговски обект на предни позиции.

–         24/7 – Външните светещи реклами работят за Вашия бизнес 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата.

–         Създават лицето на търговския обект и обикновено са централен рекламен елемент наред с надписи, пана и др.;

Във „Вайпърс“ (Vipers.bg) ще Ви представим най-добрите дизайнерски решения, ще проектираме, произведем и изпълним монтажа на различни варианти външна светеща реклама по индивидуален проект за всеки клиент: обемни светещи букви (отворени и затворени), светещи букви с контражурно осветление, светодиодни и др., изпълнени от различни материали за постигане на желания резултат. Основното им приложение е при текстове със сравнително малък брой букви, като тяхното предимство е 3D ефекта на рекламата през цялото денонощие.

Светещите кутии са друг вид външна светеща реклама, които се осветяват с диодно осветление и предполагат изрязване на знаковите елементи от лицевата страна.

Според тяхната функция рекламните светещи табели могат да бъдат указателни, информационни и др. Рекламните светещи табели са подходящи при по-дълги текстове, изписване на менюта, таблици и др. Ще ви предложим оформление с отлична визия, а материалите ни гарантират изключителна устойчивост на атмосферни условия, здравина и дълготрайност.

Много от нашите клиенти предпочитат цялостни решения, съдържащи няколко вида рекламни съоръжения – обемни букви, светещи табели и светещи кутии с оглед на една компактна и хармонична рекламна визия.

Според вашия бюджет и техническите възможности можем да ви предложим различни материали като алуминий, месинг, еталбонд, коматекс, винил, алуминий, фолио и ПВЦ за постигане на желания ефект, като това ни прави изключително гъвкави във формирането на цени за  крайния клиент. Разполагаме както с евтини варианти, така и с по-луксозни решения.

Какво „Вайпърс“ (Vipers.bg) ще направи за вас:

–         Ще ви консултираме за най-удачните варианти на реклама, визия, материали, размери, монтаж и др.;

–         Ще изработим предварително проектно решение, което отговаря на всички индивидуални особености на поръчката. След одобрението на проекта, материалите и ценовите показатели

–         ще изработим рекламата ви в най-кратки срокове, с качествени материали и прецизност;

–         ще извършим монтажа според всички технически и технологични изисквания за монтиране върху фасади, покриви, витрини и др.

Оборудване: Фирма „Вайпърс“ (Vipers) разполага с пълен набор професионални машини за изработката на външни светещи реклами от марките Hilti, Bosh, Makita и др., с които сме в състояние да отговорим на най-сериозните изисквания.  Ние работим, за да успеете Вие!