висящи светещи табели

Висящите светещи табели са подходящи за рекламни, информационни, насочващи и указателни цели. Те обединяват няколко безспорни предимства:

–         Отлична видимост. Често се използват в открити офис пространства за маркиране на сектори, пътеки, отдели и др. Със сигурност сте ги забелязали в големите магазини и не само в София, защото са популярно рекламно съоръжение. Търговците прибягват до тях, за да информират своите клиенти за намаления, местоположението на определени групи стоки, промоции и специални предложения.  Освен за ориентиране в инетириора, висящите светещи табели се използват и екстериорно пред магазини, молове, хотели, аптеки, медицински центрове, фризьорски и козметични салони, като отразяват най-често името, фирменото лого, специфични знаци и изображения. Висящите светещи табели могат да бъдат еднолицеви, ако ползването им двустранно не е оправдано, но по-разпространени са двулицевите.

–          Осветеността ги прави видими и през тъмната част от денонощието, а при употребата им в заведенията за бързо хранене, например, тя насочва вниманието на клиентите към специални менюта, цени, комбинации от храни и напитки.

–         Висящите светещи табели спестяват място, когато закрепването им върху стените, подът или витрината отнема полезна търговска площ или пространства, които могат да бъдат оползотворени по друг начин.

–         Изключително подходящи са за указателни цели със стандартни надписи, пиктограми, указателни стрелки и т.н. като например EXIT, SALE  или %, като лесно ориентират клиентите, без да затрудняват естествения им поток в търговските помещения.

–         Дават много добри възможности за реклама. Ресторантите прибягват до тях, когато обявяват стандартни менюта, лист от услуги, храни и напитки. Магазините, офисите, търговските фирми ги монтират, така че да бъдат видими от всяка точка на помещенията или в околното пространство на обекта.

Едно задължително правило при висящите светещи табели е използването на максимално олекотени материали в изработката и монтажа им с оглед на безопасността и надежността на окачването.

Ние от „Вайпърс БГ“ (Vipers.bg) ще ви предложим методи на окачване, които са съобразени с всички технически изисквания към този тип рекламни съоръжения. Ще ви препоръчаме и кои материали да изберете – в общия случай леки метали, алуминиеви профили, ПВЦ (PVC), плексиглас, винил, а качествените фолиа гарантират устойчивостта на нагряване, атмосферни влияния и дълготрайност. Осветлението на висящите светещи табели може да бъде луминесцентно, светодидно и др., като така се гарантират дълготрайност и икономичност. По ваше желание табелите могат да бъдат изработени със сменяеми лица, което е много удобно при честата промяна в информацията, изложена на показ. Търговските вериги често прибягват до този вид висящи светещи табели.

„Вайпърс БГ“ (Vipers.bg) притежаваме дългогодишен опит в проектирането, изработката и монтажа на висящи светещи табели. Познаваме спецификата в избора на материали, постигането на желания дизайнерски ефект, възможните варианти за монтаж и

всички детайли по правилната им експлоатация.

 

Можете да се свържете с нас на:

тел:+359 897891238,  e.mail: vipers@abv.bg(гр.София, Божурище ул.“Осми март“3)

Вайпърс БГ (vipers.bg).

 

За да изготвим оферта, ще ни бъде необходима информация за вашия избор на материали, за което ще ви консултираме в подробности, посланието, което ще бъде отпечатано върху табелата, (текст, изображения, лого), размерите и мястото за монтажа.

 

Ние работим, за да успеете вие!