билборд с прожекторно осветление

Билбордовете с прожекторно осветление намират широко приложение в практиката. За разлика от несветещите, билбордовете с прожекторно осветление са видими през цялото денонощие, като периодът на осветеност е регулируем т.е. може да бъде определен по желание на клиента (например до 12.00 през нощта и след това от 5.00 сутринта). Билбордовете с прожекторно осветление притежават изключителна видимост, като осветеността придава ярокост, контраст и създава добър визуален акцент в градския екстериор.
Прожекторите, които се използват за осветлението са специализирани за външно приложение, т.е. имат висока степен на водо и влагозащита, произведени са за работа при неблагоприятни климатични условия и с дълъг период на експлоатация. Стъклото, корпусът и всяка една част е съобразена с температурните амплитуди, устойчиви са на удар, вибрации и всевъзможни атмосферни влияния (прах, вятър, дъжд, сняг). Тяхното светлинно излъчване е с широк ъгъл, като се постига висока степен на равномерност на осветеността на изображението, независимо от неговия размер. Дизайнът на прожекторите гарантира бърз монтаж, както и известни корекции при нужда. Може да се прилага конвенционално електрозахранване или слънчево (фотоволтаици).
Вайпърс БГ (Vipers.bg)
тел:+359 897891238, на e.mail: vipers@ abv.bg(гр.София, Божурище ул.“Осми март“3)
е динамично развиваща се фирма с иновативен поглед върху изграждането на най-модерните билбордове с прожекторно осветление. За вашия билборд ние сме в състояние да изработим здрава и стабилна носеща конструкция (най-често двустранна), декоративни капаци с антикорозионно покритие, винилните платна с отлично качество, обшивка и всички детайли, които са необходими за завършения вид на рекламното съоръжение. Ще получите от нас съвети относно всяко решение, свързано с изработката и монтажа на светещия билборд. Важен въпрос е осветяването на билборда. Той зависи от възможността за ползване на обичайното електрозахранване или на фотоволтаично. Приложението на соларния комплект, освен че позволява осветяването на билборда през тъмната част от денонощието, спестява и голяма част от разходите за електричество. Понякога това е единствената алтернатива за места, на които прекарването на електричество е прекалено скъпо или технически невъзможно. Такива са случаите с осветяемите билбордове по протежение на магистралите и националната пътна мрежа. Соларното осветление позволява автономия на осветителните тела и регенериране на електричеството през нощта. Системата няма нужда от обслужване, спестява много време за преодоляване на административни пречки, изкарване на разрешителни и прекарване на електричество, но има случаи, когато е напълно удачно да се използва конвенционалното електрозахранване.
Можете да се доверите на Вайпърс БГ (vipers.bg) за изграждането и осветяването на вашия рекламен билборд. След правилния избор на локация и осигуряването на здрава основа за металната конструкция на билборда с прожекторно осветление, ние гарантираме, че съоръжението ще изпълнява перфектно всички свои функции: бързо достигане до потенциалните клиенти, отлична визуализация на рекламното послание, траен ефект срещу сравнително умерен бюджет.

Кои са нашите конкурентни предимства?
– Нашият екип притежава не само нужната квалификация, но и натрупан разностранен опит в изграждането на различни видове рекламни съоръжения;
– Можем да ви предложим както стандартни, така и иновативни идеи с гъвкави решения;
– Притежаваме отлична техническа база, подходящо оборудване и работим с най-качествените материали;
– Действаме експедитивно, с внимание към детайла, конкретните нужди на клиента и изискванията на ситуацията;
– Познаваме и се съобразяваме с всички технически норми.
Вайпърс БГ (vipers.bg)
тел:+359 897891238, e.mail: vipers@ abv.bg (гр.София, Божурище ул.“Осми март“3)