билборди

Външната реклама е един от най-популярните рекламни канали. Тя има висока степен на ефективност като съотношение между привлечени клиенти спрямо вложени средства, защото достига да много широк кръг от хора с различен профил (възраст, пол, покупателна способност и др.). За разлика от печатната, телевизионната и друг тип реклами тя се вписва в градската среда по естествен начин и не може лесно да бъде игнорирана. Сигурно превключвате на друг канал по време на телевизионните реклами или прескачате каретата, които се публикуват в печатните медии, но билбордовете са неизбежно във вашето полезрение по протежението на всяка по-значителна пътна артерия от/до София, Пловдив, Варна, Русе, Бургас и другите големи градове в България. Съпътстват магистрали и пътища с натоварен трафик, фигурират на големите кръстовища и във всяка централна градска зона.

С тях излъчвате своите рекламни послания до потенциални клиенти, които могат да стоят извън обхвата на останалите канали за реклама (радио, телевизия, вестници, списания). Съвременният човек прекарва много време зад волана или по улиците на града. Този тип реклама е впечатляващ, макар и ненатрапчив.

Билбордовете работят във ваша полза през цялото денонощие. Те могат да бъдат несветещи или с прожекторно осветление. Могат да имат олекотена метална конструкция за сменяеми винилни платна или по-солидна изработка.

Билбордовете са подходящи както за промоционални кампании, разпространяване на информация за нов продукт, стока или услуга, така и за напомняща, утвърждаваща, имиджова и друг тип реклама. Обикновено хората задържат вниманието си върху билборда от няколко секунди до няколко минути, затова съдържанието му е необходимо да бъде грабващо, адекватно на целта и с добре премерено рекламно послание.

Билбордовете са значителни по размери, като най-популярни са т.нар. тип „Пиза“ с размери 4х3м. Този мащаб разгръща сериозен потенциал като рекламно каре с чудесна видимост, възможности за концентрация на достатъчно информация и позволява редица нестандартни решения. Добрите дизайнерски виждания биха могли да направят  билбордовете изключително впечатляващи. Разбира се, най-важното за всеки билборд е ЛОКАЦИЯТА. От нея зависят реалните резултати, които желаете да постигнете с това рекламно съоръжение.  Мястото се определя от съответната таргет група и възможностите на фирмата. Всяка рекламна кампания може да се базира на няколко рекламни билборда, които да бъдат оползотворени впоследствие за други рекламни цели.

Мегабордовете от своя страна са значително по-големи като размери, което поставя и съответните технически изисквания към изработката и монтажа. Те дават възможност за един по-мащабен рекламен проект и създаване на сериозно фирмено реноме.

Защо да изберете екипа на Вайпърс БГ (Vipers.bg) за изработката на вашия билборд:

–         Ние сме млад, амбициозен и отлично обучен екип, който съчетава мотивация, натрупан опит и съвременни технически ресурси;

–         Нашата компетентност ни позволява да ви дадем препоръки по всеки конкретен въпрос, свързан с вашия билборд;

–         В проектирането и разработката обръщаме внимание на всеки от детайлите, защото прецизността в дизайна е от решаващо значение за успеха. Важно е да се съобрази къде ще бъде позициониран билборда, за да се прецени големината, размерите, разположението, материалите и съдържанието;

–         В изработката и монтажа използваме материали, съобразени с всеки аспект от функцията на вашия билборд. Експедитивността за нас е закон. Извършваме всички видове довършителни операции, за да придобие съоръжението завършен вид;

НИЕ РАБОТИМ ЗА ВАШИЯ УСПЕХ!

Можете да се свържете с нас на: тел:+359 897891238,  на e.mail: vipers@ abv.bg (гр.София,Божурище ул.“Осми март“3).